Clipe grele pentru Simona Halep, înainte de confruntarea cu Bianca Andreescu! Cum a început Turneul Campioanelor pentru sportivă

Diana Radu 28.10.2019, 10:02
Clipe grele pentru Simona Halep, înainte de confruntarea cu Bianca Andreescu! Cum a început Turneul Campioanelor pentru sportivă

Simona Halep a trecut prin momente dificile chiar înainte de a evolua la Turneul Campioanelor. Antrenorul Simonei, Daniel Dobre, a anunțat în cadrul unui interviu că sportiva nu a avut timp să se pregătească suficient înainte de turneul de la Shenzhen. Iar din cauza faptului că starea de sănătate a tenismenei a denegerat, ea a avut nevoie de un tratament cu perfuzii.

Simona Halep, în perfuzii, înainte de Turneul Campioanelor

Cum a ajuns Simona Halep în perfuzii, înainte de Turneul Campioanelor
Cum a ajuns Simona Halep în perfuzii, înainte de Turneul Campioanelor

„Spatele e în regulă. Am jucat ușor cinci zile în prima săptămână. Următoarea a fost aproape full. A făcut tratament în România, nu injecții, ci perfuzii, plus exerciții speciale pentru spate. S-a odihnit. Acum se simte bine, e fericită să fie aici. Să intre pe teren pentru că anul trecut nu a putut juca. Așteptăm acest prim meci, suntem încrezători că îl poate gestiona. Chiar dacă fizic poate că nu e la sută la sută, mintal și emoțional e acolo”, a spus Dobre, conform GSP.

Simona Halep va avea o nouă confruntare astăzi în cadrul Turneului Campioanelor cu Bianca Andreescu

Halep se va confrunta astăzi de la ora 14:00, ora României cu jucătoarea din Canada de origine română, Bianca Andreescu, în cadrul Turneului Campioanelor.

De asemenea, aceasta va fi prima confruntare directă dintre fostul lider mondial împotriva campioanei de la US Open din carieră. Amândouă tenismenele fac parte din Grupa Mov. Primul meci de azi, 28 octombrie se va da între Karolina Pliskova și Elina Svitolina, începând cu ora 12:30.

”Este o grupă foarte grea. Ele au un joc solid și de fapt sunt foarte solide”, a declarat Halep. ”Este o mare provocare pentru mine, să revin după o accidentare ca să evoluez împotriva lor, așa voi da tot ce am mai bun și voi încerca să joc cât pot de bine ca să câștig meciul”, a spus Simona Halep, înaintea partidelor din Grupa Mov.

Urmăriți Impact.ro și pe