Cu cine se va confrunta Simona Halep la Turneul Campioanelor. Va fi o luptă grea, dar miza e uriașă

Diana Radu 25.10.2019, 17:41
Cu cine se va confrunta Simona Halep la Turneul Campioanelor. Va fi o luptă grea, dar miza e uriașă

Simona Halep, ocupantă a locului 5 WTA în acest moment și-a aflat adevrsarele cu care se va confrunta la Turneul Campionelor. În urma tragerii la sorți, constănțeanca se va ”lupta” cu Karolina Pliskova (Cehia, 2 WTA), Bianca Andreescu (Canada, 4 WTA) și Elina Svitolina (Ucraina, 8 WTA).

Adversarele cu care se va confrunta Simona Halep in Turneul Campioanelor
Adversarele cu care se va confrunta Simona Halep in Turneul Campioanelor

În cealaltă grupă, grupa roșie se află Ashleigh Barty (Australia, locul I WTA), Naomi Osaka (Japonia, locul 3 WTA),  Petra Kvitova (Cehia, locul 6 WTA) şi Belinda Bencic (Elveția, locul 7 WTA), care vor concura între ele pentru a obține marele premiu. Fiecare jucătoare va evolua împotriva celor trei adversare din grupă, iar primele două clasate vor obține calificarea în semifinalele competiției.

Iar pe lângă titlul de cea mai bună tenismenă din lume, participantele de anul acesta de la Turneul Campioanelor care va avea loc la Shenzhen, începând cu 27 octombrie, vor beneficia de premii dublate. Față de ediția din 2018, care a avut loc în Singapore, acum s-au dublat și premiilor totale, de la 7 la 14 milioane de dolari. Câştigătoarea WTA Finals va încasa cel mai mare premiu din istoria tenisului, 4,75 de milioane de dolari, mai mult decât campioana de la US Open, care deţine recordul până atunci, cu 3,85 de milioane de dolari.

Însă, pentru a intra în posesia premiului colosal există și o condiție: jucătoarea trebuie să câștige toate meciurile din faza grupelor.

Simona Halep, apariție de senzație la Turneul Campioanelor de la Shenzen. Cum s-a îmbrăcat?

Simona Halep a optat pentru o rochie albastra la sedinta foto de la Turneul Campioanelor
Simona Halep a optat pentru o rochie albastra la sedinta foto de la Turneul Campioanelor

Simona Halep este prezentă pentru a cincea oară la Turneul Campioanelor deşi s-a calificat de şase ori, pentru că anul trecut a fost nevoită să se retragă din cauza problemelor medicale. La debutul în 2014, a ajuns în finală.

Iar la obișnuita ședință foto cu trofeul, constănțeanca a atras toate privirile datorită ținutei pe care a ales să o poarte. Mai exact, Simona s-a îmbrăcat într-o rochie asimetrică albastră, care îi lăsa un picior liber. Naomi Osaka a optat pentru o rochie albă, până în pământ, iar Belinda Bencic pentru una neagră. În timp ce Elina Svitolina a fost singura participantă care a ales să pozeze în pantaloni.

Urmăriți Impact.ro și pe