Clipe grele pentru Irina Loghin! Soțul ei a fost diagnosticat cu Covid-19. Ce se întâmplă acum în familia artistei

Iancu Andreea 28.08.2020, 15:10
Clipe grele pentru Irina Loghin! Soțul ei a fost diagnosticat cu Covid-19. Ce se întâmplă acum în familia artistei

Irina Loghin a primit o veste neașteptată. Soțul său a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus. De altfel, cântăreața a explicat și ce pași a urmat după aflarea veștii.

Soțul artistei Irina Loghin, pozitiv cu Covid-19

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că soțul său a fost depistat cu Covid-19, însă este asimptomatic. De asemenea, artista a povestit ce etape a urmat după ce a aflat despre infectarea soțului. Pentru moment, Irina Loghin se simte foarte bine.

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur că fac investigaţiile la spitalul care trebuie.

Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitari pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici.”, a declarat Irina Loghin, pentru romaniatv.net.

Irina Loghin și Ion Cernea, căsătorie de peste 45 de ani
Irina Loghin și Ion Cernea, căsătorie de peste 45 de ani

Soțul Irinei Loghin, un sportiv celebru

Irina Loghin și Ion Cernea au o căsnicie fericită de mai bine de 45 de ani. De altfel, bărbatul, alături de care împarte și bune și rele, este un fost sportiv. Ion Cernea a făcut sport de performanță, lupte greco-romane, activând la clubul Dinamo București. El a ajuns să câștige medalia de argint la Jocurile Olimpice din 1960, la Roma și bronzul la Jocurile Olimpice din 1964, la Tokyo.

Artista și soțul său s-au cunoscut în tinerețe, datorită prietenului lor comun, Benone Sinulescu.

„Când s-au cunoscut, Ion era campion la lupte greco-romane. Arăta bine, era manierat. Era și bun prieten cu Benone Sinulescu. Într-o zi au stabilit să meargă la ștrand, iar Benone a chemat-o și pe Irina. Ea era o femeie extrem de frumoasă, curtată de mulți bărbați. Au fost mulți care au încercat să o impresioneze, dar numai Ion a avut câștig de cauză”, povestea cu ani în urmă un apropiat al solistei, pentru cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe