Pierdere grea suferită de Irina Loghin. ”A fost prietenul meu”

Redacția IMPACT 18.04.2020, 18:48
Pierdere grea suferită de Irina Loghin. ”A fost prietenul meu”

Pierdere grea suferită de Irina Loghin. ”A fost prietenul meu”. Artista plânge încontinuu și niciun cuvânt nu o poate consola.

Pierdere grea suferită de Irina Loghin. ”A fost prietenul meu”

Sărbători de inconsolabilă tristețe pentru Irina Loghin, care și-a pierdut câinele, Tomiță, foarte recent. Cântăreața se plimba în fiecare seară cu Tomiță în Herăstrău, toată lumea îi știa, erau nelipsiți. Tomiță era un ciobănesc german extrem de inteligent.

Artista a fost de acord să intre în direct, prin telefon, la emisiunea Majdei Aboulumosha și a lui Andrei Ștefănescu, de la Antena Stars, acolo unde, în platou, era invitat  Fuego (Paul Surugiu). Este binecunoscută relația extrem de apropiată dintre cei doi, astfel că Fuego s-a deschis imediat și a povestit cum a încercat să-și consoleze „mama adoptivă„, cum o numește el pe Irina Loghin, dar aceasta e pur și simplu de neconsolat.

Durere sfâșietoare pentru Irina Loghin acum, de sărbători
Durere sfâșietoare pentru Irina Loghin acum, de sărbători

„O înțelegea când vorbea cu el”

„În această perioadă, doamna Irina Loghin l-a pierdut pe Tomiță, câinele ei drag, sufletul ei, cu care mergea în permanență în parc, seară de seară. Am stat o oră la telefon să încerc îi spun că, până la urmă, cu toții vom pleca. Nu știm clipa și ceasul. L-a iubit atât de mult pe acest câine, a fost un ciobănesc german cu pedigree, extraordinar de frumos, care, credeți-mă, o înțelegea atunci când vorbea cu el. Era atât de deștept, fără să fie dresat. A devenit ca un copil pentru ea”, a povestit artistul.

Irina Loghin a completat: „A fost prietenul meu de 13 ani. Imaginați-vă, zi de zi, în parc cu el. Nu credeam că o să-mi rămână așa un gol în suflet. Lumea ne crede anormali, nebuni, dar suferi enorm de mult”.

Acum, ca s-o mai ajute pe mama ei să uite de durerea imensă pricinuită de moartea lui Tomiță, Irinuca i-a adus mamei ei două pisici.

Urmăriți Impact.ro și pe