Dana Rogoz, mărturisiri surprinzătoare despre a opta lună de sarcină: „Ce trăiesc eu depășește orice”. Ce le-a transmis vedeta fanilor

Redacția IMPACT 08.04.2020, 09:59
Dana Rogoz, mărturisiri surprinzătoare despre a opta lună de sarcină: „Ce trăiesc eu depășește orice”. Ce le-a transmis vedeta fanilor

Dana Rogoz este una din cele mai iubite și apreciate actrițe de film și televiziune din România. Vedeta în vârstă de 34 de ani va mai avea acum o fetiță.

Ce spune Dana Rogoz, despre sarcina sa

Dana Rogoz este însărcinată cu al doilea copil și a intrat în luna a opta. Actrița se declară foarte fericită, în ciuda haosului creat în jurul ei legat de declanșarea pandemiei și spune că ce trăiește acum este o minune.

„95/366 Am intrat în 8 luni ? Vreau să mă bucur cât mai mult posibil de ultimele săptămâni însărcinată, indiferent de haosul din jurul meu! Da, trimestrul 3 se întâmplă să fie complet diferit de ce mi-aș fi putut imagina vreodată. Dar ce trăiesc eu acum e o minune, care depășește … orice”, este mesajul postat pe Facebook, de Dana Rogoz.

Dana Rogoz a aflat că este din nou însărcinată la jumătatea lunii decembrie a anului trecut. Fosta Abramburica mai are un băiețel, Vlad care se pare că va avea acum o surioară cu care să se joace.

Dana Rogoz și Vlad, fiul ei. Sursa foto: Facebook/Dana Rogoz
Dana Rogoz și Vlad, fiul ei. Sursa foto: Facebook/Dana Rogoz

„Până acum, Vlad nu s-a plâns nici măcar o dată de statul în casă. De luni până joi, de la ora 10 dimineață, se vede cu colegii și educatoarele prin Zoom. Fiecare întâlnire durează în jur de 30 – 40 minute, în care e o distracție maximă. Nu știu cât învață în aceste întâlniri. Dar, sincer, nici nu am cine știe ce așteptări de la ele. Mă bucur în schimb că există momentul lor de socializare, aproape zilnic, chiar și așa – virtual.

Facem tot posibilul ca Radu și cu mine să ne retragem cât mai mult din camera în timpul „orelor de grădiniță”, pentru că aceste întâlniri să fie doar ale lui. Căci altfel, toată ziua face activități cu noi. Și … am muncit ceva până acum! Primesc de la grădiniță multe materiale pentru a le printa, pe care le decupăm, colorăm, cu care facem exericitii de matematică, citire sau scriere. Cu alte cuvinte, experimentăm homeschooling-ul. Și e greu, nenică”, a povestit Dana Rogoz, pe blogul ei.

Urmăriți Impact.ro și pe