Clipe grele pentru Antonia! A ajuns pe patul de spital. Ce se întâmplă cu artista, după ce a fost nevoită să-și anuleze un concert

Redacția IMPACT 30.01.2020, 09:58
Clipe grele pentru Antonia! A ajuns pe patul de spital. Ce se întâmplă cu artista, după ce a fost nevoită să-și anuleze un concert

Clipe grele pentru Antonia. Cântăreața a trebui să meargă de urgență la la spital pentru a fi operată. Fanii sunt mai mult decât îngrijorați pentru starea artistei, cu atât mai mult cu cât nu se cunoaște cu exactitate în prezent care este starea ei de sănătate.

Antonia, dusă de urgență la spital

Artista a ajuns în urmă cu câteva zile la spital, după ce s-a simțiti foarte rău și a trebuit să sufere o intervenție chirugicală. Deocamdată nu se cunoaște cu exactitate ce i s-a întâmplat solistei, însă cert este că familia, prietenii sunt alături de ea. Bineînțeles și fanii, care i-au trimis numeroase mesaje de încurajări. Antonia a fost ezervată cu privire la starea ei și nu a dorit să ofere mai multe detalii cu privire la starea ei actuală de sănătate, însă a spus, în cadrul unui interviu că nu va mai putea lua parte la show-ul pe care îl avea pregătit pentru publicul din Constanța.

Anonia a ajus pe mâna medicilor
Antonia a ajus pe mâna medicilor

În acest sens, concertul din clubul Fratelli Constanța, programat în data de 31 ianuarie, a fost amânat. Potrivit unei declarații a Global records, preluată de reprezentanții clubului, concertul va fi reprogramat pentru o dată care va fi comunicată ulterior.

„Regret că nu mă pot întâlni cu publicul de la Fratelli Constanța, pe 31 ianuarie, așa cum era stabilit, însă operația prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând”, este declarația Antoniei.

„Sănătate și recuperare grabnică”; „Multă sănătate frumoasa lumii”, sunt comenatrii venite de la fani, care i-au scris pe Facebook Antoniei.

Majoritatea internauților s-au dus cu gândul la situația Irinei Rimes. Cântăreața de peste Prut a speriat la începutul anului curent pe toată lumea, după ce i s-a făcut rău pe scenă. La scurt timp a ajuns pe mâna medicilor, iar în noaptea dintre ani era abia ieșită din operație.

Urmăriți Impact.ro și pe