Clipe de groază pentru Lorena Balaci. Coșmarul prin care a trecut fiul său. „I-am spus lui Dumnezeu să mi-l lase”

Andrei Simion, Anca Lupescu 29.03.2023, 16:58
Clipe de groază pentru Lorena Balaci. Coșmarul prin care a trecut fiul său. „I-am spus lui Dumnezeu să mi-l lase”

Lorena Balaci, fiica marelui fotbalist Ilie Balaci, a avut parte de clipe de groază. Fiul său a trecut printr-un coșmar. Tânărul a ajuns la un pas de moarte și a petrecut cinci săptămâni în comă.

Lorena Balaci, despre coșmarul prin care a trecut cu fiul ei

Lorena Balaci a spus că fiul ei, Hristu, și-a revenit spectaculos după ce a petrecut cinci săptămâni în comă. După ce a fost diagnosticat cu Covid-19 în februarie 2022, fiul ei a fost diagnosticat cu niște abcese cerebrale, la data de 5 mai.

„Într-o zi, nu a mai putut să se trezească. El stă cu Letizia, cu iubita lui. M-a sunat Letizia, Hristu este obosit. Am chemat salvarea, am plecat la ei. (…)  După ce am așteptat șase ore testele toxicologice, care au ieșit curate, s-au gândit să îi facă un CT, iar așa s-au văzut două formațiuni pe creier.

A doua zi, la RMN, s-au văzut mai multe formațiuni. Această boală apare post viral. Nu avusese niciun alt virus în corp decât cel de la covid”, a spus Lorena Balaci în podcastul lui Nasrin Ameri, „Ameritat”.

Lorena Balaci
Lorena Balaci

Lorena Balaci, despre credința ei

De asemenea, vedeta a vorbit despre credință. Lorena Balaci a spus că este convinsă că rugăciunea a ajutat-o cel mai mult în acele momente de deznădejde și că întâmplarea prin care a trecut reprezintă o altă experiență de viață, în urma căreia a devenit o persoană mai puternică.

„De-a lungul timpului, chiar dacă nu par, sunt foarte apropiată de Dumnezeu, țin post. Nu rup ușile bisericilor, dar nu mă culc până nu am 20 de minute de rugăciune. Ce se întâmplă cu Hristu în ziua de astăzi este o minune de la Dumnezeu. Sunt încercări prin care trebuie să trecem. Este absolut necesar. Lucrurile astea ne fac mult mai puternici, chiar dacă sunt dureroase”, a mai spus Lorena Balaci.

Vedeta a povestit că după ce a ieșit prima dată din spitalul Floreasca în care fiul ei era în comă s-a uitat către cer și l-a rugat pe Dumnezeu să nu îi ia fiul, chiar dacă acesta ar fi urmat să ajungă într-un scaun cu rotile. În prezent, Hristu este într-o stare bună și își dorește să facă un film despre experiența prin care a trecut.

Urmăriți Impact.ro și pe