Clipe de groază pentru Ionel Dănciulescu. Un copac a căzut pe mașina în care se afla soția sa

Andrei Cezar, Mihai Roșoiu 16.12.2021, 15:05

Ionel Dănciulescu a trecut prin clipe de gorază în această dimineață, după ce soția sa a fost implicată într-un incident rutier neobișnuit. Mașina în care se afla femeia a fost strivită de un copac. Evenimentul s-a petrecut pe Calea Floreasca, la scurt timp după ce partenera de viață a fostului fotbalist l-a adus pe soțul său la Stadionul Dinamo.

Clipe de coșmar pentru Ionel Dănciulescu. Un copac a căzut pe mașina în care se afla soția sa

A fost o dimineață de coșmar pentru fostul atacant al lui Dinamo și soția acestuia. La câteva clipe după ce l-a lăsat pe Ionel Dăciulescu în apropaierea stadionului Dinamo, un camion a lovit un arbore de pe marginea drumului, iar în urma impactului extrem de puternic, copacul s-a rupt de la bază și a căzut chiar pe autovehiculul condus de Mihaela Dănciulescu, sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

Din fericire, femeia a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, însă mașina acesteia a fost avariată. Locul unde s-a petrecut incidentul a fost împânzit de polițiști și pompieri SMURD, asigurându-se că arborele este îndepărtat fără a răni vreo persoană.

Clipe de groaza pentru Ionel Danciulescu. Un copac a cazut pe masina in care se afla sotia sa

Prima reacție a lui Ionel Dănciulescu după accidentul în care a fost implicată soția sa

Ionel Dănciulescu și soția sa au mers ulterior la Poliție pentru a da declarații.

Suntem bine, nu a pățit nimeni nimic. E adevărat ca a căzut copacul pe mașina noastră. Tocmai mă lăsase soția la Dinamo, iar un camion a tăiat din greșeală copacul. Acum suntem la Poliție, dar e important ca n-a pățit nimeni nimic”, a declarat Ionel Dănciulescue pentru ProSport.

Dănciulescu este convins că Dinamo va scăpa de retrogradare

Ionel Dănciulescu a fost unul dintre joucătorii emblematici ai lui Dinamo. Echipa sa de suflet se află acum într-o situație extrem de dificilă. Măcinată de datorii și cu un sezon dezastruos, formația din Ștefan cel Mare speră să își poată îndeplini totuși principalul obiectiv, acela de a se salva de la retrogradare.

„Danciu-gol” este convins însă că Dinamo nu va retrograda și spune că victoria din ultima etapă contra Chindiei Târgoviște reprezintă succesul de care aveau nevoie „câinii” pentru a le ridica moralul.

O victorie mare, importantă pentru Dinamo. E o victorie cu șansă mare. Chindia a avut ocazii importante. Nu știu dacă mai avea forța să revină Dinamo, dacă cei de la Chindia reușeau să marcheze primii. Dinamo are mari probleme la nivel de joc. Toată linia de fund, mari, mari probleme.”, declara în urmă cu câteva zile fostul atacant al lui Dinamo.

Ionel Dănciulescu este, în prezent, managerul Academiei de Fotbal CS Dinamo București, însă suporterii echipei din Liga 1, FC Dinamo 1948 București, îl așteaptă înapoi alături de clubul pentru care a scris istorie ca jucător.

Urmăriți Impact.ro și pe