Clipe de coșmar trăite de Lidia Buble în copilărie: “M-a bătut de față cu toți”. Artista a făcut dezvăluiri neașteptate

Redacția IMPACT 09.05.2020, 15:51
Clipe de coșmar trăite de Lidia Buble în copilărie: “M-a bătut de față cu toți”. Artista a făcut dezvăluiri neașteptate

Lidia Buble are o carieră muzicală impresionantă. Dar și foarte mulți fani, care o apreciază și o urmăresc la fiecare pas, pe rețelele sociale. Iubita lui Răzvan Simion a dezvăluit că avut parte de clipe de coșmar, în anii copilăriei.

Clipe de coșmar trăite de Lidia Buble în copilărie: “M-a bătut de față cu toți”

În vârstă de 26 de ani, Lidia Buble este foarte mândră de familia ei, dar și de originile sale. Cântăreața este născută la Deva, iar imediat după liceu și-a încercat norocul în Capitală, unde a lucrat inițial ca bonă, după care a dat marea lovitură în muzică. Artista are foarte mulți frați și surori, iar în anii copilăriei a întâmpinat mai multe probleme.

Clipe de coșmar trăite de Lidia Buble în copilărie “M-a bătut de față cu toți”. Artista a făcut dezvăluiri neașteptate
Lidia Buble a dezvăluit că a trăit câteva clipe dramatice, în anii copilăriei

Iubita prezentatorului Antena 1 a povestit la un moment dat cum a fost bătută de tatăl ei, despre care se știe că este pastor penticostal. Bărbatul nu a mai așteptat când a aflat vestea și s-a deplasat personal pentru a-i da o lecție, pentru o boacănă comisă la școală.

Artista a făcut dezvăluiri neașteptate

„Mi s-a întâmplat de multe ori să dorm pe preș. Dacă întârziam peste ora 10, auzeam: «du-te de unde ai venit!», a transmis Lidia Buble, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit cancan.ro.

Lidia Buble a dezvăluit în fața camerelor de luat vederi că a fost bătută de tatăl ei, Viorel Buble, de față cu toți colegii de la școală. Însă, nu spus concret și despre ce gafă a fost vorba. În anii copilăriei, acesta le aplica copiilor săi diverse corecții, atunci când credea că este necesar să facă acest lucru. Solista are zece frați și surori, iar când era la liceu a lucrat și într-o cafenea dintr-un centru comercial din Deva.

”A venit tata la școală, făcusem eu o gafă foarte mare și m-a bătut de față cu toți colegii. Păi atunci îmi venea să fac o groapă mare și să intru în pământ. M-am simțit prost, îți dai seama!”, mai susținut Lidia Buble.

Urmăriți Impact.ro și pe