Clipe de coșmar pentru George Burcea. Iubitul Vivianei Sposub a fost jefuit

Corina Oprea 24.05.2023, 09:13

George Burcea a avut parte de cea mai rea vacanță de până acum! Iubitul Vivianei Sposub a fost jefuit și a povestit întreaga experiență de groază pe rețelele de socializare. Actorul a trecut prin clipe de groază, la care nu se aștepta. A mers la relaxare, dar s-a ales cu pagube mari și o sperietură de zile mari.

George Burcea și Viviana Sposub, o vacanță cu peripeții

George Burcea și Viviana Sposub formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi se iubesc deja de ani buni și au demonstrat că nimic nu contează atunci când ai sentimente puternice pentru omul de lângă tine. Trăiesc din plin fiecare clipă împreună, călătoresc și au planuri mari de viitor.

De curând, au fost plecați în Costa Rica, unde sperau că se vor bucura de o vacanță pe cinste. Se pare, însă, că această destinație turistică le-a lăsat un gust amar și lucrurile nu au mers deloc așa cum se așteptau. A fost o excursie cu peripeții, despre care actorul a povestit pe rețelele de socializare.

George Burcea a postat, pe internet, singura fotografie din vacanță. El și Viviana au fost jefuiți de un bărbat din zonă, care i-a lăsat, printre altele, fără telefoane. Nu se așteptau la o asemenea lovitură chiar când sperau că se vor distra și vor profita din plin de vacanță.

„I’m back (M-am întors) după 2 săptămâni fără telefon! Poza asta din Costa Rica e printre singurele pe care am reușit să le recuperez după ce un “bun samaritean” ne-a furat telefoanele și nu numai… Pura Vida!”, a fost mesajul transmis de George Burcea.

Cum e viața în SUA

De luni bune, George și Viviana s-au mutat în America. Și-au dorit să înceapă o viață nouă și visul lor s-a îndeplinit! Inițial, cei doi au mers la premiera serialului „Wednesday”, unde George Burcea joacă rolul lui Lurch și de atunci au simțit că locul lor este acolo și nu au mai vrut să revină în România.

Timp de trei luni au locuit în New York, iar de mai bine de două luni s-au mutat în Los Angeles. Chiar dacă New York-ul le-a oferit distracție pe cinste și experiențe unice, au simțit că au nevoie de liniște și au găsit-o în LA.

„Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig. New Yorkul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari.

E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut. Aici, în Los Angeles este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată”, povestea Viviana.

 

Urmăriți Impact.ro și pe