Clipe de coșmar pe aeroportul din Suceava. Ce au pățit pasagerii unui avion după ce au rămas închiși minute bune în aeronavă

Ana Anitoiu 01.10.2022, 23:47
Clipe de coșmar pe aeroportul din Suceava. Ce au pățit pasagerii unui avion după ce au rămas închiși minute bune în aeronavă

Au fost clipe de coșmar, sâmbătă, pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava. Pasagerii unui avion care a decolat din orașul Luton din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord au rămas închiși în aeronavă, fără aer condiționat, iar o persoană a leșinat.

Motivul pentru care pasagerii au rămas blocați în avion

Motivul pentru care pasagerii au rămas în aeronavă, fără aer condiționat, la o temperatură ridicată, a fost că avionul a fost blocat pe o pistă, pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava, din cauza unei defecțiuni tehnice.

Defecțiunea a fost înregistrată la avionul Wizz Air ce a făcut dimineață cursa Luton – Suceava și care era programat să decoleze din nou, cu destinația Luton. Pasagerii au fost îmbarcați, doar că aeronava nu a pornit din cauza problemei tehnice.

Clipe de cosmar pe aeroportul din Suceava
Clipe de cosmar, pe aeroportul din Suceava, din cauza unei defectiuni tehnice la o aeronava

Unii pasageri au leșinat

Astfel, pasagerii au fost ținuți închiși aproape o oră în avion, fără aer condiționat, într-o căldură greu de suportat. Conform unui martor, membrii echipajului avionului nu le-au dat nicio explicație pasagerilor, au vorbit urât și au ignorat cererile pentru deschiderea ușilor.

În această situație, o persoană a leșinat la bordul aeronavei și a primit îngrijiri de la un pasager care avea pregătire medicală. Abia atunci au fost deschise ușile aeronavei și a fost cerută intervenția unui echipaj medical. Ulterior, un alt pasager a leșinat la aeroport, conform stirisuceava.net.

„Nebunie totală. Ne-am îmbarcat pentru cursa Suceava – Luton. Aeronava fără aer condiționat, au închis ușile și am făcut saună la propriu. Oameni au leșinat de căldură. Aeronava de la Wizz avea probleme la un motor.

Am coborât și ne-au ținut câteva ore în aeroport în zona neutră, după care am fost scoși în afara aeroportului. Trebuie să așteptăm reprogramare pentru alt zbor. Nu știm când va fi asta”, a povestit un pasager.

După ce au fost ținuți ore în șir fără să li se ofere vreo explicație, pasagerilor li s-a transmis că zborul Wizz Air către Luton, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, a fost reprogramat pentru duminică, la ora 2:00.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...