Cleopatra Stratan, pregătită de nuntă? Anunțul făcut acum de iubita lui Edward Sanda

Rădulescu Valentin / 13.08.2020, 10:21
Cleopatra Stratan, pregătită de nuntă? Anunțul făcut acum de iubita lui Edward Sanda

Cleopatra Stratan a făcut recent un anunț cu care și-a șocat fanii. Cântăreața este împlinită acum pe toate planurile de când l-a cunoscut pe Edward Sanda. Cei doi se iubesc și sunt gata să își continue viața împreună.

Cleopatra Stratan, anunț surprinzător

Simpatică cântăreață a confirmat de curând relația cu Edward Sanda. Cei doi sunt un cuplu foarte admirat în rândul tinerilor și dau dovadă de iubire necondiționată, chiar dacă până acum au ținut ascuns acest lucru, confirmând că sunt doar prieteni. Cleopatra Stratan se află la vârsta de 17 ani și este convinsă că Edward este jumătatea ei.

„Ne-am dat seama, cu timpul, că noi chiar suntem făcuți unul pentru altulNu m-aș fi gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care eu o să îmi petrec viața până la sfârșit, este omul acela pe care eu l-am întâlnit și cu care am împărțit scena, acum șase ani. Asta e incredibil! Eu am rămas șocată când am realizat lucrul ăsta. (…)Noi am avut foarte multe lucruri în comun și foarte multe legături”, a spus Cleopatra Stratan în cadrul unui interviu.

Cleopatra Stratan, pregătită de nuntă? Anunțul făcut acum de iubita lui Edward Sanda
Cleopatra Stratan, pregătită de nuntă? Anunțul făcut acum de iubita lui Edward Sanda

Cleopatra Stratan, îndrăgostită până peste cap

Cântăreața este în culmea fericirii de când este împreună cu Edward. Cleopatra Stratan susține că este primul ei iubit și este bărbatul pe care și l-a dorit din totdeauna. Aceasta nu vrea să își continue viața fără el și speră să meargă mai departe împreună. Faptul că l-a găsit pe Edward, o face pe Cleopatra să se simtă împlinită. Cei doi au foarte multe lucruri în comun, și cel mai important, Edward o susține pe plan profesional și o inspiră.

„Eu n-am avut nicio relație până acum și am zis că dacă totuși o să am un bărbat în viața mea, vreau să fie primul și ultimul pe care eu o să îl iubesc, până în ultima secundă.

Prima dată ce m-a cucerit la el, ce m-a atras foarte mult și m-a făcut să mă îndrăgostesc este felul în care se uita la mine. Era extraordinar, mă simțeam plină de viață, m-am simțit artistă. Mă face să cresc, să strălucesc, să vreau să cânt să compun, mă inspiră. E genul de bărbat, de iubit, pe care eu întotdeauna mi l-am dorit alături de mine”, a mai mărturisit Cleopatra Stratan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI