Ce spune Pavel Stratan despre relația de iubire a fiicei sale. Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează cel mai nou cuplu din showbiz

Diana Dumitrache 23.07.2020, 10:56

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează cel mai nou cuplu din showbiz, iar fanii celor doi sunt cum nu se poate mai fericiţi. Tinerii sunt frumoşi împreună, împărtăşesc dragostea pentru muzică şi sunt iubiţi de toată lumea. Ce spune Pavel Stratan despre relația de iubire a fiicei sale.

Ce spune Pavel Stratan despre relația de iubire a fiicei sale

Vestea că Edward Sanda şi Cleopatra Stratan sunt împreună îi face tare fericiţi pe fanii celor doi cântăreţi. Tinerii îndrăgostiţi sunt împreună de câteva luni deja iar părinţii lor ştiu deja de relaţia lor.

Prima dată s-au văzut pe 1 iunie 2014 la Caracal, la un concert, unde ea susţinea un concert.

Eu am cântat în deschiderea concertului ei. Dar nu am știut decât când am ajuns acolo. Am și făcut o poză împreună atunci, povestește Edward.

Cei doi artiști s-au revăzut în 2018, atunci când Cleopatra pregătea piesa “Te las cu inima”. Nu a ştiut, însă, că cel care avea să îi devină iubit lucra chiar în acel studio de înregistrare.

Am crezut că și el e în vizită, nu că lucrează acolo. Atunci am mai stat puțin de vorbă. La finalul lui 2018 am și colaborat pentru melodia “Cozonac”. Ne-am văzut mai des când ne aflam în promovare cu piesa și am fost invitați la mai multe televiziuni, a dezvăluit cântăreaţa.

Ce spune Pavel Stratan despre relația de iubire a fiicei sale. Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează cel mai nou cuplu din showbiz
Ce spune Pavel Stratan despre relația de iubire a fiicei sale. Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează cel mai nou cuplu din showbiz

Curioşi, internauţii au întrebat ce părere are Pavel Stratan despre asta. Artista a mărturisit, însă, că mai multe detalii a vorbit cu mama ei, decât cu celebrul său tată.

Amândoi s-au bucurat. Cu tata am vorbit mai puțin decât cu mama, care m-a întrebat mai multe. Însă asta pentru că tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea și i s-a părut firesc, a declarat Cleopatra Stratan, conform SpyNews.

Relaţia dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda este una serioasă

Şi mama lui Edward (22 de ani) este încântată de alegerea fiului ei. Aceasta i-a spus lui Edward că în sfârșit a găsit o fată potrivită lui.

Mama a zis că în sfârșit am găsit fata care îmi trebuie mie, a povestit cântăreţul.

Deşi sunt tineri, cei doi par îndrăgostiţi nebuneşte şi au în plan să se mute împreună. Mai mult, Cleopatra a dezvăluit de curând că îşi doreşte o fetiţă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...