Claudiu Bogdan rupe tăcerea despre celebrul moment cu Dan Diaconescu în tomberon. Fostul prezentator de la OTV: „Nu s-a speriat” (exclusiv)

Cristian Cojocaru, Anca Manolica 18.02.2021, 20:56
Claudiu Bogdan rupe tăcerea despre celebrul moment cu Dan Diaconescu în tomberon. Fostul prezentator de la OTV: „Nu s-a speriat” (exclusiv)

Claudiu Bogdan, prezentator al fostului matinal ”Zori de zi!”, rupe tăcerea despre momentul în care Dan Diaconescu a ajuns în tomberon. Fostul prezentator a lucrat timp de 13 ani în cadrul televiziunii OTV, povestind despre amintirile din perioada sa de glorie.

Claudiu Bogdan rupe tăcerea în cadrul unui inteviu

Claudiu a oferit în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech.ro povești despre momentele în care fostul patron al OTV avea probleme cu legea. Fostul prezentator își aduce aminte cu drag vremurile în care dețineau recordurile de audiență la controversatul post de televiziune.

”De dragul audienței, Dan Diaconescu era dispus să se lase băgat și-n tomberon, de uriașul Tolea Ciumac, luptător K1”, povestește Claudiu.

Claudiu Bogdan nu ezită să facă mărturisiri despre afacerile cu imobiliare dar și despre viața sa personală în care povestește cu drag despre familia sa. El împreună cu soția erau prezentatorii emisiunii ”Zori de zi” , fiind nevoiți să renunțe la aparițiile TV în urmă cu opt ani, atunci când a fost suspendată și activitatea postului OTV.

”Televiziunea a fost cea mai mare plăcere a mea, am făcut și radio, dar tot în fața camerelor de filmare mă simt cel mai bine. Am lucrat 13 ani la OTV, câte trei ore zilnic de direct, știe toată lumea ce am făcut, dar în acest răstimp nu am mai găsit un loc de muncă la un alt post tv. Eu, de fapt, fac și acum, zilnic, în mintea mea, emisiuni”, menționează Claudiu Bogdan.

Claudiu Bogdan împreună cu soția sa prezentau emisiunea ”Zori de zi”
Claudiu Bogdan împreună cu soția sa prezentau emisiunea ”Zori de zi”

Norocul îi surâde în domeniul imobiliarelor

Deși acestuia îi este dor de televiziune și ar dori să se reîntoarcă, norocul nu este de partea sa. Asta nu înseamnă că nu are succes într-un alt domeniu, chiar unul bănos precum imobiliarele. Acesta câștigă bani frumos din construcția clădirilor.

”Ne ocupăm cu construcția de clădiri, nu foarte înalte, pentru firmele mici, sediile sunt în București, așa că merg bine. Am prins prețuri foarte bune, când am cumpărat clădirile pe care le-am renovat, ori terenurile, nu am făcut împrumuturi bancare, am reinvestit doar ce am câștigat din chirii”, a mai adăugat el.

Fostul prezentator are numai cuvinte de laudă la adresa fostului său șef. Acesta a menționat că până în anul 2025, Dan Diaconescu nu are voie să apară la televizor însă dacă o va face, Claudiu îi va fi alături necontenit. Acesta povește despre una dintre cele mai memorabile scene, cea din 2009 în care Tolea Ciumac a vrut să îl bage pe Dan Diaconescu într-un tomberon. Deși mulți au crezut că este o regie, Claudiu răspunde pentru a lămuri cum a stat de fapt situația.

”Nu a fost regie, cum se crede. Când am ajuns, a doua zi dimineață, la OTV, pentru emisiunea mea, mi-am dat seama că ceva nu este în regulă, încă de la intrare. Am fost întâmpinat de doi bodyguarzi bărbați, înainte la pază era doar o femeie. Dan nu se temea de nimeni, era relaxat, de aceea nu avea o armată de paznici. Apoi, am văzut geamurile sparte, aflasem că trecuse Tolea prin ele.” a mai povestit Claudiu Bogdan.

Urmăriți Impact.ro și pe