Claudiu Bleonț, decizie șocantă! A renunțat la actorie și a ales ceva total neașteptat

Andrei Cezar 08.06.2020, 18:51

Decizie neașteptată a lui Claudiu Bleonț. Actorul a hotărât să părăsească scena teatrului pentru un scenariu care nu presupune un talent artistic deosebit, ci mai degrabă să deții trei calități esențiale: pragmatism, organizare și loialitate. Dacă v-am băgat prea mult în ceață, nu-i nimic. Vă lămurim în cele ce urmează.

Cu ce se ocupă Claudiu Bleonț după ce a renunțat la actorie

Actor talentan și personaj carismatic în același timp, Claudiu Bleonț nu contenește să surprindă pe toată lumea. La auzul ultimei sale decizii, cel mai probabil apropiații săi au făcut ochii cât cepele, fiind foarte surprinși de hotărârea luată de actor.

De câteva luni, Claudiu Bleonț se află în comuna Bleiș din județul Cluj. Acolo pune la cale planul pentru a deveni…primar. Nu este o glumă. Vestea candidaturii sale a fost dată chiar de el.

„M-am mutat de câteva luni în Beliș, fiind în Apuseni de 55 de ani, de la 5 ani m-a purtat tata prin Apuseni. Tatăl meu a fost îndrăgostit de Apuseni și mi-a transmis și mie dragostea. Destinul m-a dus acolo, mi-am făcut buletin și pandemia m-a făcut să zic că, dacă tot rămân aici, să încerc să fac ceva, nu numai scena și teatrul, ci să fac ceva ca și gospodar în comuna în care locuiesc.  Da, candidez la Primăria Beliș. Din 15 martie sunt în Beliș, am venit până în București și deseară mă întorc acasă, în Beliș”, a declarat Claudiu Bleonț, potrivit Monitoruldecj.ro

Și cum veștile circulă repede, actorul a fost deja curtat de câteva partide, care îl vor pe listele lor la alegerile locale. Însă Claudiu Bleonț nu s-a hotărât încă dacă va apela la susținera politică, afirmând că în cazul lui decizia a fost una umană și nu politică.

„Sunt curtat, m-au căutat mai multe partide. Demersul meu nu este în primul rând politic, ci uman. Vreau să-mi fac curat în curte, o curte de 206 kilometri pătrați, aia e casa mea. În măsura în care oamenii înțeleg, o să vedem dacă ne combinăm politic. Pentru mine, ca actor, care trăiesc pentru oameni și datorită unor oameni, autori, sunt pe scenă pentru oameni”, a adăugat actorul.

Claudiu Bleonț, decizie șocantă! A renunțat la actorie și a ales ceva total neașteptat
Claudiu Bleonț, decizie șocantă! A renunțat la actorie și a ales ceva total neașteptat

Bleonț: ”Rămân în Beliș indiferent de rezultat”

Artistul a mai declarat că se va implica în bunul mers al comunității din Beliș indiferent de rezultatul votului.

„Îi urez succes, suntem consăteni și nu intru în această competiție ca să îl atac. Eu vin și îmi expun proiectele, dacă oamenii aleg altceva, e ok. Eu o să insist pe proiectele pe care le avem cu echipa noastră și rămân în Beliș indiferent de rezultat. Cine o să iasă, să fie un primar bun, să facă ceva în Beliș și în Apuseni. Eu sunt deja în poziția de sătean, sunt implicat în administrație. Cred că în anii aceștia trebuie să existe o implicare civică din partea tuturor”, a mai mărturisit Bleonț.

Urmăriți Impact.ro și pe