Clanul Duduianu, din nou în prim-plan. S-au bătut până au ajuns la spital într-un oraș din Anglia

Stan Filon 29.09.2020, 14:49
Clanul Duduianu, din nou în prim-plan. S-au bătut până au ajuns la spital într-un oraș din Anglia

Anaser Duduianu a fost snopit în bătaie în Marea Britanie, acolo unde a fugit de mâna legii din România. Cel care ar urma să preia destinele clanului Duduianu a intrat în încurcături cu un clan interlop foarte periculos din Craiova. Mai mulți membri ai clanului Sărdaru, specializați în furtul de pe carduri, i-au dat o lecție cruntă lui Duduianu.

Anaser Duduianu, snopit în bătaie în Marea Britanie

Încă nu se știe de la ce a pornit scandalul din orașul Birmingham, dar cert este faptul că Anaser Duduianu se află înternat sub pază la spital. Polițiștii îl păzesc de clanul rival, dar au grijă să se pună pe picioare pentru a fi deferit justiției din România. Anaser a postat un filmuleț pe YouTube, ăe data de 7 august, în care se vede cum a fost așteptat cu șampanie și cu un bolid Rolls Royce de cel pe care urma să-l cunune.

Judecătoria Sector 1 a emis un mandat de arestare preventivă, nr. 86 din data 14.08.2020, pe numele lui Florin Duduianu, zis Anaser, pentru săvârșirea infracțiunilor de șantaj, tâlhărie și tâlhărie calificată.

Anaser și fratele său mai mic urmăriți internațional pentru tâlhărie

”Două persoane au fost date în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă, în dosarul de tâlhărie și șantaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infracționale Violente – D.G.P.M.B., sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1. Față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive în aceeași cauză. La data de 14 august 2020, Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, față de doi bărbați, membri ai unui grup infracțional, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și șantaj. Cei doi au fost dați în urmărire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare”, a transmis Biroul de Presă al Poliției Române.

Un alt membru al clanului Duduianu, Ștefan Duduianu, a fost dat în urmărire internațională. ”La data de 14.08.2020 Judecătoria Sectorului 1 București a emis împotriva acestuia, mandatul de arestare preventivă nr. 85 UP, pe o perioadă de 30 zile, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la santaj și tâlhărie calificată”, se menționează pe site-ul Poliției Române.

Anaser Duduianu (36 de ani) și Ștefan Duduianu (24 de ani) au fugit în Marea Britanie, după ce Florin Salam și mai mulți maneliști locali au reclamat că sunt șantajați și tâlhăriți de Duduieni. Salam s-a plâns procurorilor că membrii clanului Duduianu îl terorizează și îi iau banii de la cântări încă din anul 2015.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...