Câți bani cere Florin Salam pentru a cânta la nunți și botezuri. Dezvăluirea pe care a făcut-o artistul în fața Poliției. Legătura cu clanul Duduianu

Stan Filon 07.09.2020, 17:32
Câți bani cere Florin Salam pentru a cânta la nunți și botezuri. Dezvăluirea pe care a făcut-o artistul în fața Poliției. Legătura cu clanul Duduianu

S-a aflat câți bani cere Florin Salam pentru a cânta la nunți și botezuri! Manelistul a fost nevoit să recunoască ce tarife practică la evenimentele la care cântă, chiar în fața procuorilor, care au rămas șocați când au auzit ce bani poate să facă interpretul de muzică de petrecere.

Anchetatorii au rămas șocați când au auzit câți bani încasează Florin Salam la nunți și botezuri

Florin Stoian, pe numele său de scenă Florin Salam, a ajuns în fața anchetatorilor, după ce a depus o plângere penală împotriva unor interlopi din Capitală. Acesta i-a acuzat că de multe ori aceștia îi organizau cântări, dar la manelist nu ajungea niciun ban.

Așadar, Florin Salam le-a spus anchetatorilor că este șantajat de frații Anaser și Aramis Duduianu, fiii lui Cristofor. Salam a cerut autorităților ca cei doi să fie pedepsiți pe motiv că l-ar fi obligat să cânte gratis, pentru ei, la diverse evenimente, iar membrii clanului Duduianu ar fi încasat banii pentru întreaga reprezentație.

Anchetatorii au rămas șocați când au auzit câți bani încasează Florin Salam la nunți și botezuri
Anchetatorii au rămas șocați când au auzit câți bani încasează Florin Salam la nunți și botezuri

Florin Salam a cântat gratuit la 10-15 evenimente

Flroin Salam le-a spus polițiștilor că el cere pentru un eveniment între 10.000 și 15.000 de euro. „Cred că am fost la cel puțin 10-15 cântări pentru ei, unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000 – 150.000 de euro”, a spus manelistul în fața anchetatorilor.

Florin Salam le-a spus anchetatorilor că a încercat să scape de cei doi interlopi și le-a spus că are alte spectacole la data când era solicitat, însă Duduienii reușeau de fiecare dată să îi anuleze contractele pentru a putea fi liber la data solicitată de ei.

În încheierea declarației sale, Salam a subliniat clar că dorește „tragerea la răspundere a lui Duduianu Florin, zis Anaser, și Constantin Nicolae, zis Aramis, pentru comiterea infracțiunii de șantaj”.

Frații Duduianu sunt acuzați de Florin Salam

Cei doi interlopi au fost deja reținuți de autorități. După moartea lui Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, au început să iasă la iveală fioare multe informații legate de afacerile și acțiunile pe care le întreprindeau interlopii. Mai mult chiar, Marcel Vela s-a declarat decis să stea cu ochii pe cei care comit infracțiuni. Se pare că procurorii au pus mâna pe înregistrări audio și video în care interlopii îi amenință pe maneliști.

Clanul Duduianu a fost lovit crunt, în ultima perioadă. După ce mai mulți membri au fost reținuți pentru șantajarea mai multor maneliști, liderul clanului Duduianu, Emi Pian, a fost ucis de un membru al unui clan rival. Incidentul a avut loc la o partidă de barbut, unde Emi Pian era prezent pentru a da bani cu dobândă jucătorilor. S-a iscat un scandal, iar Emi Pian a fost înjunghiat mortal.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...