Clanul Duduianu, călcat de mascați! 8 mandate puse în executare

Stan Filon 08.09.2023, 17:32
Clanul Duduianu, călcat de mascați! 8 mandate puse în executare

Oamenii legii au descins la mai multe adrese din București, în căutarea unor membri ai clanului Duduianu, condamnați la închisoare! Mascații au ridicat opt persoane!

Clanul Duduianu, călcat de mascați

Așadar, polițiștii bucureșteni de la Serviciul de Investigații Criminale au pus în aplicare opt mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, într-un dosar deschis în 2019 pentru lipsire de libertate, viol şi favorizarea infractorului. Potrivit unor surse judiciare citate de Libertatea, oamenii legii au ridicat mai mulți membri ai clanului Duduianu!

Printre cei care au de ispășit mai mulți ani de închisoare se numără și temutul interlop Miltiade Văduva, zis Seif Duduianu. Cei 8 bărbați sunt acuzați că în urmă cu 4 ani au privat de libertate o adolescentă de 17 ani, pentru a-i convinge familia să accepte o căsătorie pe care nu o dorea. Citește și Ce a pățit interlopul „Constănțeanul”, alias Ovidiu Niculescu, după apariția în „Clanul”. Faza care l-a marcat pe viață EXCLUSIV

Clanul Duduianu, calcat de mascati
Clanul Duduianu, calcat de mascati

Victima, o fată de 17 ani

Mai exact, procurorii au susținut că pe 4 ianuarie 2019 minora a fost luată cu forţa de pe stradă de mai multe persoane și forţată să întreţină relaţii sexuale cu un tânăr. Judecătoria Sectorul 1 a emis pe 7 septembrie 2023 un număr de 8 mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru infracțiunile de viol și lipsire de libertate, dar și pentru complicitate la viol.

Primul mandat a fost emis pe numele unui bărbat în vârstă de 23 de ani, condamnat la 7 ani și 4 luni pentru viol și lipsire de libertate. Cel de-al doilea mandat a fost emis pe numele unui bărbat de 31 de ani, fiind condamnat la 3 ani și 8 luni pentru lipsire de libertate și complicitate la viol. Un alt mandat a fost emis pe numele unui bărbat în vârstă de 27 de ani, fiind condamnat la 6 ani pentru lipsire de libertate și complicitate la viol. De asemenea, un bărbat de 53 de ani a fost condamnat la 7 ani și 10 luni pentru lipsire de libertate și complicitate la viol. Citește și Darius Vâlcov a fost adus în România sub escortă. Va fi încarcerat la Rahova după condamnarea de 6 ani

Femei implicate în dosar

Un alt bărbat în vârstă de 37 de ani a fost condamnat la 9 ani și 6 luni pentru lipsire de libertate și complicitate la viol. În dosar sunt implicate și trei reprezentante ale sexului frumos. O femeie de 29 de ani, una de 53 și o alta 57 ani au fost condamnate la 6 ani de închisoare pentru lipsire de libertate și complicitate la viol.

Potrivit surselor respective cei 8 sunt: Rareș Văduva, Ionuț Văduva, Alexandru-Netinav Văduva, Miltiade Văduva (zis Seif Duduianu), Cristian Mătăsaru, Elena Constantin, Mioara Larisa Gheorghe și Zenobia Duduianu. Cele opt persoane au luat direct calea penitenciarului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...