Ciprian Marica a rupt tăcerea! Ce se întâmplă în familia lui, după ce anul trecut a fost prins cu amanta în hotel. Chiar el a recunoscut

Elena Avramescu 03.09.2020, 09:17
Ciprian Marica a rupt tăcerea! Ce se întâmplă în familia lui, după ce anul trecut a fost prins cu amanta în hotel. Chiar el a recunoscut

Ciprian Marica, care în prezent este patron al clubului Farul Constanța, a fost invitat de Ovidiu Ioanițoaia să participe la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” de pe GSP.RO. Acolo, acesta a dat mai multe detalii cu privire la escapada de la Cluj, când a fost prins cu o altă femeie.

Ciprian Marica a rupt tăcerea

În luna aprilie a acestui an, site-ul ziardecluj.ro a publicat un videoclip cu derularea unui eveniment petrecut în 2019, atunci când Ciprian Marica a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu Ana Muntean, fiind chiar nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

Ciprian Munteanu și Ana Muntean au fost surprinși chiar de către soțul Anei Muntean în timp ce aflau la hotel. Fostul atacant lui Stuttgart sau Schalke 04 a ieșit din cameră în bustul gol, acoperit doar de un prosop și încerca în zadar să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea de mult timp.

Ciprian Marica a rupt tăcerea
Ciprian Marica a spus tot adevărul

Ce se întâmplă în familia lui, după ce anul trecut a fost prins cu amanta în hotel

„O situație stânjenitoare pentru mine, o situație în care am greșit și în care nu trebuia să mă aflu. Nu am fost și nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu. Cert este că mi-am asumat. Am înțeles și am învățat din acest lucru. Consider că aceste lucruri mă privesc pe mine și pe familia mea.

Am reușit să trecem peste și să depășim acest moment. Mai departe nu rămâne nimic de spus, că suntem suma lucrurilor pe care le facem și vreau să cred că nimeni nu-i perfect. Facem lucruri bune, dar și greșim. A fost un lucru greșit pe care mi l-am asumat!” a spus Ciprian Marica în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

Incidentul s-a petrecut la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca iar în prezent, cuplul pare să fi trecut peste acel episod. Ciprian Marica se află într-o relație cu Ioana Marcu și au împreună doi copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...