VIDEO

Ciprian Deac îi aruncă mănușa lui Edi Iordănescu. „Nu m-am retras de la națională. Dacă mă convoacă la 41 de ani, mă dau jos din pat și plec imediat”

Sorin Barbu 14.06.2022, 20:51
Ciprian Deac îi aruncă mănușa lui Edi Iordănescu. „Nu m-am retras de la națională. Dacă mă convoacă la 41 de ani, mă dau jos din pat și plec imediat”

Ciprian Deac este gata să înceapă pregătirea pentru noul sezon. Are 37 de ani, dar vrea să joace în continuare. Și la CFR Cluj, dar și la echipa națională. Fotbalistul campioanei a ținut să precizeze, într-un interviu exclusiv acordat playsport.ro că nu s-a retras de la prima reprezentativă, deși Edi Iordănescu nu l-a convocat la nicio acțiune.

Ciprian Deac: „Nu m-am retras de la echipa națională”

Ciprian Deac are 36 de ani, dar nu se gândește la retragere. Are contract cu CFR Cluj până în anul 2024 și vrea în continuare trofee. Este gata să meargă și la echipa națională, deși pare că Edi Iordănescu nu își dorește să conteze pe el. Nu l-a chemat la lot la partidele amicale din luna martie și nici la cele patru confruntări din Liga Națiunilor din luna iunie.

„Să fie limpede: nu m-am retras de la națională! N-am spus nimănui așa ceva. După meciul cu FCSB am zis ce am simțit în acel moment, că sunt tineri mai potriviți pe postul meu la lotul reprezentativ. Merită mai mult să fie acolo. Știți bine că sunt un om sincer! Dar e neadevărat scenariul că m-aș fi retras. E o adevărată mândrie să porți tricoul tricolor, iar emoțiile intense ale unui joc pentru România nu le pot înțelege decât fotbaliștii și cei din staff.

Playsport: Adică mesajul e că răspunzi la convocare dacă te cheamă Edi Iordănescu?

Naționala nu se refuză niciodată. Dacă mă convoacă la 41 de ani, mă dau jos din pat și plec imediat la Mogoșoaia. Uite, și-acum mi se face pielea de găină numai vorbind despre acest subiect”, a declarat jucătorul lui CFR Cluj, în exclusivitate pentru playsport.ro.

Ciprian Deac a câștigat cu CFR Cluj al cincilea titlu consecutiv

Ciprian Deac își dorește să joace în Liga Campionilor cu CFR Cluj

Ciprian Deac a jucat 12 sezoane în tricoul lui CFR Cluj, club cu care a câștigat 13 trofee, dintre care 7 au fost titluri. Este gata să înceapă încă unul alături de Dan Petrescu și își dorește foarte tare o calificare în grupele Champions League. Primul pas spre acest vis este duelul cu FC Pyunik Erevan, din primul tur al preliminariilor Champions League.

„Dorința tuturor e să mergem cât mai mult în Ligă, să atingem grupele. Asta ar fi cu adevărat o minune. Să nu ne mințim însă singuri! E o competiție foarte grea. Nu imposibilă, dar foarte grea. Mai realist e obiectivul de a prinde grupele din Europa League. Cam așa văd eu”, a mai spus fotbalistul formației din Gruia.

Ciprian Deac le-a dezvăluit jurnaliștilor playsport.ro că și-a tatuat numelor celor două fete pe care le are: Giulia și Natalia.

Urmăriți Impact.ro și pe