Cine va transmite Jocurile Olimpice 2021 la TV, în România. Posturile pe care vom vedea Olimpiada de la Tokyo

Daria Petrescu 19.02.2021, 19:47
Cine va transmite Jocurile Olimpice 2021 la TV, în România. Posturile pe care vom vedea Olimpiada de la Tokyo

Jocurile Olimpice 2021 se vor desfășura în vara acestui an, după ce anul trecut evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel că, unul dintre cele mai așteptate evenimente din an, se vor desfășura anul acesta în condiții speciale din cauza situației cu care ne confruntăm. Data la care se vor desfășura Jocurile Olimpice 2021 a fost stabilită de Comitetul Internațional Olimpic, cel Internațional Paralimpic și de organizare Tokyo 2020. De asemenea, implicat a fost Guvernul Japoniei și conducerea metropolei Tokyo. Iată cine va transmite Jocurile Olimpice 2021 la TV, în România

Cine va transmite Jocurile Olimpice 2021 la TV, în România

Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august 2021.De asemenea, în perioada 23 iulie – 8 august 2021 se vor desfășura Jocurile Paralimpice, Iată care sunt posturile pe care vom vedea Olimpiada de la Tokyo:

-Discovery a anunțat că va avea cea mai complexă acoperire digitală a vreunei ediții de Jocuri Olimpice de Vară în Europa.

-De asemenea, Eurosport va interacționa cu fanii pe toate platformele – TV, streaming video, online și rețele sociale.

-Eurosport Player, cea mai mare platformă de streaming sportiv din Europa devine astfel destinația pasionaților de sport.

-Întreaga acțiune va fi completată de acoperire digitală și pe rețelele sociale în timp real.

Jocurile Olimpice 2020 au fost amânate pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus

Anul trecut, Jocurile Olimpice au fost amânate pentru anul acesta, după ce pandemia de coronavirus a dat peste cap mai multe evenimente importante.

Până acum, doar cele două războaie mondiale au anulat desfășurarea Jocurilor Olimpice de vară în 1916, 1940 și 1944.

Anul trecut, CIO, Thomas Bach, și prim-ministrul Japoniei, Abe Shinzo, au organizat o o video-conferință la finalul căreia au decis, pe fondul pandemiei de Coronavirus, să amâne Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Jocurile Olimpice 2020 au fost amânate pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus „Am propus amânarea pentru un an, iar Thomas Bach a răspuns și a fost de acord 100%“, a spus
Shinzo Abe.

„Președintele Thomas Bach și primul ministru Shinzo Abe și-au exprimat îngrijorarea legată de pandemia de COVID-19. Având în vedere circumstanțele și informațiile de la Organizația Mondială a Sănătății, primul ministru al Japoniei și șeful Comitetului Olimpic Internațional au ajuns la concluzia că Jocurile Olimpice de la Tokyo trebuie reprogramate după 2020.

Dar nu mai târziu de vara lui 2021, pentru a proteja sănătatea sportivilor și a tuturor celor implicați. Flacăra Olimpică va rămâne în Japonia. Jocurile Olimpice trebuie să reprezinte o speranță pentru toți în aceste momente” , potrivit unui comunicat CIO.

Despre Jocurile Olimpice de la Tokio

– Jocurile Olimpice ar fi trebuit să aibă loc în 2020, dar au fost amânate pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus

Jocurile Olimpice 2020 au fost amânate pentru 2021, din cauza pandemiei de coronavirus

– Tokyo a fost desemnat oraș gazdă în cadrul celei de-a 125-a Sesiuni a CIO  desfășurată la Buenos Aires, Argentina pe 7 septembrie 2013.

– Jocurile sunt programate să aibă loc în perioada 23 iulie 2021 – 8 august 2021.

– La 16 octombrie 2019, CIO a anunțat că există planuri de re-localizare a evenimentelor de maraton și de marș la Sapporo. Acest lucru din cauza căldurii

-Jocurile vor cuprinde 339 de evenimente în 33 de sporturi diferite, cuprinzând 50 de discipline

-Din cele 33 de competiții, 28 se vor desfășura la o distanță mai mica de 8 kilometri de Satul Olimpic.

Urmăriți Impact.ro și pe