Cine transmite la TV FCSB – Slovan Liberec în Europa League. Becali a vândut drepturile pe o sumă uriașă

Marian Cărăvan 24.09.2020, 13:25
Cine transmite la TV FCSB – Slovan Liberec în Europa League. Becali a vândut drepturile pe o sumă uriașă

Cu atâtea probleme pe cap, cu un lot decimat de COVID-19, Gigi Becali a primit și o veste bună. A vândut drepturile tv pentru meciul din această seară, pe o sumă uriașă. FCSB – Slovan Liberec se transmite la TV.

Cine transmite la TV FCSB – Slovan Liberec în Europa League

Meciul dintre FCSB și Slovan Liberec, din turul 3 preliminar al Europa League, era la un pas de a nu fi transmis la TV, întrucât nicio televiziune din România nu cumpărase drepturile tv. Aceasta pentru că Gigi Becali solicitase 100.000 de euro, sumă considerată mult prea mare de posturile care transmit în mod frecvent meciuri internaționale, Digi Sport, Look Sport și Pro TV. Totuși, a venit și o veste bună înaintea meciului european al celor de la FCSB. Gigi Becali răsuflă ușurat după ce o televiziune a cumpărat în sfârșit drepturile tv pentru meciul din această seară.

Prima TV este televiziunea care va transmite FCSB – Slovan Liberec, din turul 3 preliminar al Europa League, azi, de la ora 20:30. Becali a vândut drepturile pe o sumă uriașă. Așadar, și fanii pot răsufla ușurați că pot vedea meciul la televizor, întrucât prezența spectatorilor pe stadioane e deocamdată interzisă. Televizarea meciului a fost însă o problemă minoră, care pălește în fața cazurilor de COVID-19 înregistrate la roș-albaștri. Situația este sumbră la FCSB, după ce și Dennis Man a intrat pe lista celor infectați, în timp ce Florin Tănase a ieșit pozitiv la retestare.

gigi becali drepturi tv fcsb
Cine transmite la TV FCSB-Sovan Liberec în Europa League. Becali a vândut drepturile pe o sumă uriașă Sursa foto: GSP

Transferuri de ultimă oră realizate FCSB pentru meciul cu Slovan Liberec

Prin intermediul sexy impresarei Anamaria Prodan, doi jucători de la Hermannstadt au fost împrumutați la FCSB, în special pentru completarea lotului la meciul din această seară, de la Giurgiu.

David Caiado, 33 de ani, este un mijlocaș lateral născut în Luxemburg, cu cetățenie portugheză. În iulie 2019, s-a transferat la Hermannstadt de la Gaz Metan, iar în acest sezon a jucat 103 minute în două meciuri pentru gruparea sibiană. Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 250.000 de euro, Caiado a bifat selecții în naționala U20 a Portugaliei.

Goran Karanovic, 32 de ani, este un atacant sârb, transferat în această toamnă la Hermannstadt, de la Sepsi. Până acum a prins un total de 54 de minute în două meciuri pentru Hermannstadt, fără să marcheze. Este cotat la 350.000 de euro.

Totodată, la FCSB a revenit și Gabriel Enache, jucător liber de contract. FCSB mai poate face transferuri până azi, la ora 15.

Meciul FCSB – Slovan Liberec, din turul 3 preliminar al Europa League, e joi, de la ora 20:30, în direct la Prima TV. Becali a vândut drepturile tv pe o sumă uriașă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI