Cine sunt persoanele din spatele lui Ștefan Bănică Jr. Ei îl ajută cu toate probleme legate de activitatea sa muzicală

Daria Petrescu 25.01.2020, 16:58
Cine sunt persoanele din spatele lui Ștefan Bănică Jr. Ei îl ajută cu toate probleme legate de activitatea sa muzicală

Ștefan Bănică jr. are o carieră de peste 30 de ani și este încă unul din cei mai dinamici și apreciați artiști din România. Însă, puțini sunt cei care știu cine se află în spatele carierei sale spectaculoase și a concertelor memorabile pe care le susține de fiecare dată.

Ei îl ajută cu toate probleme legate de activitatea sa muzicală

Agenția GMA este una dintre cele mai cunoscute firme de impresariat artistic. „Organizăm evenimente, oferim servicii de management și impresariat artistic:

-booking pentru artiști din România, fie că sunt artiști de muzică populară, ansambluri folclorice, artiști de muzică pop, rock, jazz, blues, actori de stand-up”, este prezentarea făcută pe gma.com.ro.

De altfel, printre artiștii impresariati de GMA se numără  Andra, Dan Bălan, Elena Gheorghe, Anda Adam, Antonia, Alex Velea și mulți alții.

Stefan Banica Jr. a lansat 15 albume de autor

Interpretul susținut mii de concerte, dar a stabilit adevărate recorduri în România prin concertele sale de Crăciun, susținute consecutiv la Sala Palatului. Aceasta este cea mai longevivă și complexă producție muzicală din România. Este o adevărată tradiție perpetuată deja de 15 ani.

Pe parcursul carierei sale a lansat 15 albume de autor, vândute în peste 500.000 exemplare. Acestea au fost premiate cu 5 discuri de aur și 2 de platină.

Zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru. De asemenea a primit nenumărate alte premii și distincții  ce vin în completarea palmaresului său impresionant.

Stefan Banica Jr. fost căsătorit cu actrița Mihaela Rădulescu în perioada 1994 – 1999. A avut o relație cu Camelia Constantinescu, cea care i-a născut primul copil, Radu Ștefan. Cei doi însă nu au fost căsătoriți oficial și s-au despărțit în anul 2005.

Pe parcursul carierei sale a lansat 15 albume de autor
Pe parcursul carierei sale a lansat 15 albume de autor

În ianuarie 2006 Ștefan s-a căsătorit cu realizatoarea TV, Andreea Marin, care a născut pe 15 decembrie 2007 o fetiță pe nume Ana Violeta. În octombrie 2013 Ștefan Bănică și Andreea Marin au divorțat. Din 2013 Ștefan Bănică este într-o relație cu cântăreața Lavinia Pârva.

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr trăiesc o poveste de dragoste comentată de alții încă de când s-a format. Cu toate acestea, cei doi au dat deoparte analizele celorlalți, iar iubirea lor s-a concretizat.

Din povestirile Laviniei Pîrva, solistul adoră ipostaza în care este pus din nou. Cântăreața a declarat chiar că este un tătic cool, îndrăgostit peste cap de Alexandru. „Tăticul este foarte cool, Ștefan este un tată foarte cool. Este îndrăgostit peste cap de el(n.r de băiețelul lor)”, a explicat Lavinia Pîrva anul trecut, la cateva luni dupa ce a nascut.

Urmăriți Impact.ro și pe