Cum plănuiește Andra să dea lovitura în 2020! Totul a ieșit la iveală. Fanii așteptau asta cu nerăbdare

Diana Radu 10.01.2020, 09:42
Cum plănuiește Andra să dea lovitura în 2020! Totul a ieșit la iveală. Fanii așteptau asta cu nerăbdare

Andra, le-a dat fanilor o veste mare la început de an. Artista va susține un nou concert la Sala Palatului, însă nu va cânta muzică populară sau pop, așa cum ne-a obișnuit, ci va interpreta un nou stil muzical. Fanii vedetei sunt foarte entuziasmați de vestea pe care o așteptau cu nerăbdare. Când va avea loc concertul?

Andra va da lovitura în 2020 cu un concert la Sala Palatului: ”Este primul meu show de muzică latino”

Cântăreața și-a anunțat fanii pe Facebook că pe data de 5 aprilie va susține un nou concert la Sala Palatului de la ora 20:00. De data aceasta, Andra va interpreta mai multe piese latino alături de inivitații său surpriză. Artista a mai dezvăluit că acesta este primul ei show de muzică latină și că va încerca să redea atmosfera de la carnavalele de Rio.

”Știu exact ce îmi doresc pentru anul care vine! Să pun în scenă PASIÓN? ! Este primul meu show de muzică latino, una din marile mele pasiuni, dar și a voastră, sunt sigură! Voi aduce super invitați, iar împreună vom face un carnaval demn de Rio! Ne vedem la Sala Palatului și in 2020!”, a scris Andra, pe pagina sa de Facebook.

Andra, concert, 2020
Andra va da lovitura în 2020 cu un concert la Sala Palatului

Fotografia postată de Andra a strâns peste 21.000 de like-uri și a stârnit numeroase comentarii din partea fanilor care așteptau cu nerăbdare vestea. Aceștia și-au anunțat încă de pe acum intenția de a participa la concert și s-au întrecut în a-i ura artistei toate cele bune pentru noul an.

Așadar, se anunță un spectacol extrem de căutat, de altfel ca toate toate showurile artistei. Până acum toate concertele artistei au fost ținute cu casa închisă, atât la Sala Palatului, cât și în alte săli de concerte din țară și din străinătate, ea zdrobind recorduri cu viteza cu care biletele s-au epuizat. Este cazul “Tradițional”, “Aievea” și “Iubirea Schimbă tot”.

”Wooow! Cât de tare! Abia așteptam acest concert! Prezic de pe acum că o singură zi nu va fi de ajuns! Pentru ca esti Andra! Te iubesc mult!!!!❤❤❤”, ”Seară binecuvântată cu linişte sufletească pentru tine şi familia voastră minunată. Crăciun binecuvântat alături de cei dragi sufletului tău. ??????????”, ”Asta sună super fain! Să vii si la Cluj-Napoca cu acest proiect!”, ”O, ce veste minunată”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor entuziasmați.
Urmăriți Impact.ro și pe