Cine sunt norocoșii zodiacului chinezesc în noul an al Iepurelui. Trei semne dau lovitura în 2023

Badea Violeta 23.01.2023, 19:04
Cine sunt norocoșii zodiacului chinezesc în noul an al Iepurelui. Trei semne dau lovitura în 2023

Anul Nou chinezesc a început duminică, pe data de 22 ianuarie, așa că ne aflăm oficial în anul Iepurelui. Acesta a fost promis ca fiind un an al speranței, micuțul animăluț simbolizând în cultura chinezească pace, longevitate și prosperitata. Potrivit specialiștilor, câteva dintre zodiile horoscopului chiezesc vor avea parte de mult noroc, atât pe parte sentimentală, cât și pe parte profesională. Iată care sunt acestea!

Zodiile norocoase ale horoscopului chinezesc 2023

Anul Nou Chinezesc a început pe data de 22 ianuarie, astfel că ne aflăm deja în anul Iepurelui. Din 22 ianuarie 2023 și până la începutul lunii februarie 2024, trei semne zodiacale vor avea mai mult noroc în comparație cu celelalte.

Este vorba de Bou, Tigru și Șarpe. Aceste trei semne vor avea parte de noi oportunități pe plan profesional, dar vor avea noroc și în dragoste. Ele au șanse mari să își întâlnească sufletul pereche în următoarea perioadă.

Horoscop chinezesc 2023
Horoscop chinezesc 2023

Bou

Nimic nu o să-ți amenințe pacea în acest an, iar acest lucru nu se întâmplă întotdeauna în cazul tău. Deci, atunci când te afli într-o perioadă bună, bucură-te, așa cum ar trebui.

Viața e frumoasă. Vei întâlni un partener romantic care te va iubi și îți va tolera stările de spirit. Ar trebui să-i arăți acestei persoane cât de mult o apreciezi pentru tot ceea ce suportă. Nu ești atât de rău, dar ești extrem de pretențios.

Tigru

Anul Iepurelui îți rezervă atât de multe. Așadar, pregătește-te pentru un an fabulos și plin de activități. Vei avea parte de o mulțime de oportunități extraordinare și trebuie să te pregătești pentru a profita din plin de fiecare dintre ele.

Din moment ce ai tot norocul și toate binecuvântările în pungă, nu-ți fie teamă să faci un salt în carieră. Fă lucruri mari în acest an. Asumă-ți riscul, dar ai grijă să nu faci compromisuri în ceea ce privește calitatea muncii tale. Depune mult efort pentru a-ți crește rata de succes, anul acesta este grozav, mai ales din punct de vedere al carierei.

Citește și Horoscop săptămâna 23-29 ianuarie. Un fenomen astral aduce schimbări majore pentru zodia Rac. Vești bune pentru Fecioare și Balanțe!

Șarpe

Potrivit previziunilor, anul Iepurelui va fi unul dintre cei mai norocoși ani pentru tine. Îți vei prioritiza obiectivele și toate visele tale vor începe să se împlinească în perioada următoare.

Acest an norocos te va ajuta să îți îndeplinești dorințele, fie că este vorba de a obține o promovare la locul de muncă, de a-ți cere partenerul în căsătorie sau de a studia la universități de top.

Citește și Horoscop zilnic, luni 23 ianuarie 2023. Se schimbă norocul pentru mai multe zodii!

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...