Horoscop săptămâna 23-29 ianuarie. Un fenomen astral aduce schimbări majore pentru zodia Rac. Vești bune pentru Fecioare și Balanțe

Ioana Bucur 22.01.2023, 19:27
Horoscop săptămâna 23-29 ianuarie. Un fenomen astral aduce schimbări majore pentru zodia Rac. Vești bune pentru Fecioare și Balanțe

Horoscop săptămâna 23-29 ianuarie. Potrivit astrologilor, un fenomen astral va aduce schimbări majore pentru zodia Rac în următoarele șapte zile. Finalul primei luni a anului 2023 vine cu vești bune și pentru nativii Fecioară și Balanță. Previziuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop săptămâna 23-29 ianuarie – Berbec

Nativii Berbec vor simți nevoia de a ieși din umbră și vor reuși să își îndeplinească dorința. Popularitatea lor va crește în următoarele șapte zile.

Taur

Taurii vor fi cu gândul la viitor. Fac planuri și se concentrează pe tratarea problemelor de sănătate cu care s-au confruntat în ultima perioadă.

Gemeni

Nativii Gemeni vor avea oportunități importante de a avansa în carieră, li se vor deschide noi uși către noi direcții profesionale.

Rac

Și Racii vor avea parte de succes pe plan profesional. Vor evolua și în ceea ce privește relația cu partenerul sau partenera de viață, li se vor schimba unele percepții, credințe și viziuni.

Horoscop săptămâna 23-29 ianuarie – Leu

Următoarele șapte zile creează un mediu propice pentru studiu, pentru acumularea de noi cunoștințe. Grijă mare, însă, riscul suprasolicitării nu ar trebui ignorat.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor fi într-o formă de zile mari, dând randament crescut la locul de muncă. Cei care sunt implicați într-o relație își vor aprofunda legătura cu partenerul sau partenera de viață.

Citește și: Va avea sau nu noroc zodia ta în Anul Iepurelui? Zodiacul chinezesc s-a resetat azi dimineață

Horoscop săptămâna 23-29 ianuarie. Un fenomen astral aduce schimbări majore pentru zodia Rac. Vești bune pentru Fecioare și Balanțe
Horoscop săptămâna 23-29 ianuarie

Balanță

Armonie, pace, randament crescut, inspirație. Nativii Balanță vor înflori la locul de muncă în ultima săptămâna a lunii ianuarie.

Scorpion

Scorpionii au toate șansele să simtă din nou fiorii unei noi iubiri. Își vor desfășura cu mare eficiență atât treburile gospodărești cât și pe cele de la locul de muncă.

Horoscop săptămâna 23-29 ianuarie – Săgetător

Potrivit Ego.ro, nativii Săgetător se vor bucura „de o bună comunicare cu cei din jur, în special cu persoana iubită sau cu copiii. Contextul acestei perioade te ajută să faci progrese într-o relație nou începută. Pe de altă parte și relațiile cu familia se îmbunătățesc și te bucuri de armonie în cămin. Unii nativi se pot ocupa de activități cu gospodărești, pot face o renovare sau reamenajare în locuință”.

Capricorn

Este momentul ideal pentru investiții mari: renovarea locuinței sau chiar achiziția unei noi case.

Vărsător

„Este o perioadă în care ai mai mult curaj să spui lucrurilor pe nume, ai idei revoluționare și poți să iei decizii neașteptate, convingi ușor pe cei din jur și poți face negocieri bune. Venus va intra în sectorul tău financiar și îți va aduce oportunități de creștere a veniturilor. S-ar putea să valorifici niște economii sau sa faci investiții avantajoase”, precizează sursa citată.

Horoscop săptămâna 23-29 ianuarie – Pești

Acești nativi au șanse mari de a-și rotunji veniturile. Cei care sun în căutarea iubirii riscă să intre în relații toxice cu persoane nepotrivite.

Citește și: Trei zodii își schimbă cariera în 2023. Norocul le întinde o mână nesperată

Talentat încă de mic!
Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...