EXCLUSIV

Prima reacție a lui Botezatu, după ce a fost înlocuit la Bravo, Ai Stil! Celebrities. Mărturisiri incredibile despre concurentele de la Kanal D (Exclusiv)

Iancu Andreea 05.08.2021, 20:52
Prima reacție a lui Botezatu, după ce a fost înlocuit la Bravo, Ai Stil! Celebrities. Mărturisiri incredibile despre concurentele de la Kanal D (Exclusiv)

Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai aprigi de la masa juriului show-ului de stil de la Kanal D, nu va mai face parte din echipa noului sezon, ce se lansează în toamnă. După ce mulți curioși au încercat să afle care este motivul pentru care designerul a decis să nu mai semneze un nou contract cu producătorii emisiunii, prima reacție a lui Botezatu, după ce a fost înlocuit la Bravo, Ai Stil! Celebrities, dezvăluie cum privește fostul jurat această schimbare din viața sa.

Care a fost prima reacție a lui Cătălin Botezatu, după ce a fost înlocuit la Bravo, Ai Stil! Celebrities

Producătorii de la Kanal D au anunțat deja cine este cel care îi va lua locul lui Cătălin Botezatu, după ce fostul jurat s-a retras din emisiunea Bravo, Ai Stil! Celebrities. Acesta este Tibi Clenci, un fotograf și director de creație, care a avut de-a lungul timpului mai multe colaborări cu diferite case de modă din lume. Începând din această toamnă, Tibi Clenci va ocupa locul designerului la masa juriului de la Kanal D, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu. După anunțul producătorilor, Botezatu a oferit și prima reacție după ce a fost înlocuit la Bravo, Ai Stil! Celebrities.

Designerul a menționat că îi dorește mult succes colegului său, sfătuindu-l să păstreze exigența pe care a avut el în competiție. De asemenea, Cătălin Botezatu i-a oferit și un alt sfat lui Tibi Clenci, căruia i-a atras atenția că trebuie să aleagă mereu personalitatea și creativitatea concurentelor care defilează pe podiumul emisiunii.

Îi doresc succes noului jurat, îi doresc să fie cel puțin pe jumătate la fel de dur și de exigent ca mine, să taie în carne vie. Fetele trebuie să iasă în evidență prin personalitate și prin partea lor de creație, a transmis Cătălin Botezatu potrivit surselor impact-playtech.ro.

Prima reacție a lui Botezatu după ce a fost înlocuit la Bravo, ai stil! Celebrities
Cătălin Botezatu nu va mai face parte din juriul emisiunii de stil de la Kanal D

„Fetelor, păzea la Carmen Negoiță”

Pe de altă parte, Botezatu a avut și un sfat pentru concurente. Acesta a recunoscut că le cunoaște stilul vestimentar al tuturor, însă o apreciază cel mai mult pe Carmen Negoiță. Pe de altă parte, cu Anda Adam și cu restul competitoarelor ar fi fost extrem de dur la capitolul vestimentar dacă s-ar fi aflat la masa juriului în noul sezon.

Le știu pe toate, dar, dintre toate, Carmen Negoiță pare o concurentă de temut. Așa că, fetelor, păzea la Carmen Negoiță! Dacă aș fi rămas în competiție aș fi fost mult mai dur cu Anda Adam, cu toate, pentru că le cunosc foarte bine și aș fi scos untul din ele, aș fi fost de 100 de ori mai dur ca până acum. Le doresc succes concurentelor și juraților!, a mai declarat celebrul designer.

Din toamnă, concurentele noilor ediții ale emisiunii Bravo, Ai Stil! Celebrities sunt Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Carmen Negoiţa şi Olga Verbiţchi.

Motivul pentru care Cătălin Botezatu a renunțat la contractul cu show-ul de stil

Sursele impact.ro au aflat și care au fost motivele reale pentru care designerul s-a retras din proiectul de la Kanal D. Dincolo de câștigurile fabuloase și de notorietatea de care se bucura, Botezatu a decis să se concentreze pe sănătate. Problemele sale au fost cele care l-au oprit să semneze un nou contract, mai cu seamă că, de multe ori, în timp emisiunilor reușea să pună prea mult suflet și să intre în conflict cu concurentele. Acest lucru nu îi făcea deloc bine stării sale de sănătate, designerul confruntându-se de ceva timp cu probleme cardiace.

Era foarte obositor pentru Cătălin să filmeze, timp de patru zile pe săptămână, câte 12 ore pe zi. Are probleme cardiace, se temea pentru viața lui, mai ales că este pătimaș și se mai enerva din cauza concurentelor obraznice. În plus, nu mai avea timp pentru atelierul lui de creație, de cliente, de prezentările de modă, nu mai făcea bani din marea lui pasiune, ne-au dezvăluit surse din Kanal D, în exclusivitate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...