Cine sunt cele mai frumoase fete care au participat până acum la Puterea Dragostei

Daria Petrescu 08.09.2020, 10:54
Cine sunt cele mai frumoase fete care au participat până acum la Puterea Dragostei

Puterea Dragostei, de la Kanal D, este unul dintre cele mai urmărite show-uri tv. Încă de la începutul primului sezon, mai multe concurente extrem de sexy au pășit în Casa Dragostei. Acestea au avut un singur scop. Acela de a-și găsi jumătatea. În timp ce unele au reușit, altele sunt și în prezent singure. Cu toate astea, un lucru este clar: fetele sunt frumoase și sexy, reușind de-alungul sezoanelor să cucerească publicul. Iată cine sunt cele mai frumoase fete care au participat până acum la Puterea Dragostei.

Raluca Munte

Raluca Munte a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Pentru ea, anul 2019 a fost unul extrem de interesant. A stat în Casa Dragostei, unde a avut o relație cu Ricardo. În cele din urmă a plecat din emisiune pentru a fi cu iubitul ei. La scurt timp s-a despărțit și de acesta. Ricardo a plecat în SUA, însă nu a ezitat să posteze în mediul virtual mesaje, în care își jignea fosta iubită.

Viorela

Viorela și Ștefan s-au cunoscut în casa de la Puterea Dragostei. A-au îndrăgostit unul de celălalt, iar relația lor a continuat și după plecarea din emisiune.

După ce Ștefan a fost eliminate din emisiunea, Viorela l-a urmat, pentru a continua relația. Au trecut 8 luni de atunci iar cei doi sunt în continuare împreună.  ”Ne dorim să ne mutăm împreună, să formăm o familie, să ne căsătorim și să avem și un copil”, a spus Viorela despre viitorul pe care și-l dorește alături de Ștefan. Viorela și Ștefan este, la ora actuală, cel mai vechi cuplu format la Puterea Dragostei.

Simona

Simona Braboveanu are 20 de ani și este una dintre cele mai iubite fete de la Puterea Dragostei. Aceasta a ajuns în finala primului sezon, deși nu a avut nicio relație cu niciun băiat. De asemenea, a stat departe de scandaluri și nu a ieșit cu niic în evidență.  Şatena a mărturisit, în timpul show-ului, că nu a avut niciodată relaţii intime.

Rafaela

Rafaela a participat la Puterea Dragostei, primul sezon, cu gândul de a-și găsi jumătatea. Ea a participat și la show-ul Exatlon.

Rafaela a participat si in primul sezon “Puterea dragostei”, cand a venise mai hotarata aca oricand sa isi gaseasca jumatatea. Din păcate, niciunul dintre băieții aflați în casa iubirii nu i-au atras atenția in mod special . La un moment dat, tânăra și-a dorit să părăsească emisiunea.

Lavinia

Lavinia, fosta concurentă de la Puetrea Dragostei, avea 25 de ani când a participat la show. Motivul pentru care a intrat în Casa Dragostei, a fost Mădălin None. Atunci când acesta a părăsit competiția, Lavinia a fost nevoită să se reorineteze. Lavinia a fost crunt de fostul iubit  si imaginile au ajuns pe internet. Tanara se ocupa de o firma pe care părinții ei au fondat-o, în urmaăcu 15 ani.

Bianca

Bianca Comanici, concurenta Puterea dragostei este frumoasă și sexy, iar ceilalți concurenți au avut șansa să afle lucruri interesante despre viața ei. Tânăra a lucrat mai mult timp pe litoral. Bianca a avut strabism în adolescența și a ales sa se opereze.

Estetic, strabismul a disparut, insa Bianca sufera inca de strabism si nu vede foarte bine. Prima meserie a Biancăi a fost cea de hostess, la vârsta de 19 ani.

“Nu mai voiam sa stau pe banii parintilor. Am plecat de acasa cand am terminat cu scoala. Am zis ca vreau sa incep sa fac singura bani. Parintii mei sunt comercianti. Am vrut sa ma detasez cat de cat de ai mei, de cand am terminat scoala. Am facut si tatuaje pe plaja, din acelea temporare. Eram blonda atunci cand lucram pe litoral”, a povestit recent ea.

Plușica

Plușica de la Puterea Dragostei
Plușica de la Puterea Dragostei

Plușica este raluca Marina și a fost una dintre cele mai iubite concurente din casa ”Puterea dragostei”, sezonul 1. Ea a primit porecla de Plușica, din cauza kilogramelor în plus. Însă, ambițioasă din fire, tânăra a reușit în ultima vreme să slăbească 13 kilograme, iar acum arată mai bine ca niciodată.

Ella de la Puterea Dragostei
Ella de la Puterea Dragostei

Ella

Ella are 23 de ani şi este una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea Dragostei. Arată ca un topmodel, dar nu-şi câştigă existenţa de pe urma felului în care arată, ci lucrează pentru o firmă de construcţii.  De asemeanea, Ella activează în domeniul marketing-ului.

Simina
Simina

Simina

Bruneta a format un cuplu în trecut cu Jador de la „Puterea Dragostei”, iar în prezent Simina este împreună cu Alex Zănoagă. Cei doi așteaptă un copil. Fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D, a realizat un clip video pentru a le răspunde fanilor la întrebări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI