Cine sunt cei patru ”jurați” de la Masked Singer România. Codin Maticiuc e printre ei

Diana Radu 26.02.2020, 15:31
Cine sunt cei patru ”jurați” de la Masked Singer România. Codin Maticiuc e printre ei

Producătorii postului de televiziune PRO TV introduc din primăvară un nou show de divertisment în grilă. Este vorba despre Masked Singer, care va reuni în rolurile de detectivi patru dintre cele mai apreciate și urmărite vedete din România, printre care se numără și Codin Maticiuc.

Cine sunt cei patru ”jurați” de la Masked Singer România

Vedetele noului show de la PRO TV care interpreta rolul ”juraților” sau mai bine spus a detectivilor sunt: Ana Morodan, INNA, Codin Maticiuc și Horia Brenciu. Aceștia vor încerca să deconspire 12 celebrități deghizate din cap până-n picioare, cu măști și costume. Vedetele deghizate astfel vor oferi indicii care să-i ajute pe cei patru detectivi să ghicească cine se ascunde sub mască, identitatea lor fiind cel mai bine păstrat secret al momentului.

Masked Singer Romania, jurati, pro tv, nou show
Cine sunt cei patru ”jurați” de la Masked Singer România

Ana Morodan este una dintre cele mai urmărite și apreciate bloggerițe din țara noastră. Influencer-ul are o extravaganță și un umor savuros și bineînțeles îi plac provocările, de aceea a și semnat contractul cu PRO TV. Despre show-ul Masked Singer România, Morodan spune că este ceva ce nu s-a mai văzut: ”E mult mai mult decât o emisiune TV. E un megaparty spectacular, excesiv, extravagant, cu surprize dement de creative. Are tot ce trebuie ca să fie mai dement decât contesa Morodan: imprevizibil, secretomanie planetară, costume și scenografie incredibile, multe paiete, pene, perle, ștrasuri și entertainment care depășeste orice scenariu imaginat până acum. E ceva ce nu s-a mai făcut, nu s-a mai auzit, nu s-a mai inventat”.

Inna se alătură și ea juriului de la Masked Singer România în încercarea de a descoperi folosindu-și abilitățile de cântăreț ce celebritate se află sub mască. ”Abia aștept să înceapă Masked Singer România, show-ul în care voi fi unul dintre cei patru detectivi. O să fie tare să descoperim împreună cel mai bine păstrat secret din istorie”, a declarat aceasta.

Codin Maticiuc este actor, producător de filme, scenarist, autor de bestseller și unul dintre cei mai citiți bloggeri din România. ”Nu este pentru prima oară când sunt contactat pentru un proiect TV, dar este pentru prima oară când accept. Masked Singer România este un proiect de o anvergură extraordinară și cu o investiție imensă, care m-a cucerit din prima secundă. Cred că mi se potrivește rolul acesta de > și oricât de bine s-ar ascunde vedetele sub măști, oricare ar fi ele, le va fi greu să treacă de mine pentru că pe multe le cunosc personal. O să le fie greu cu mine, ce să mai…!”, a spus Codin Maticiuc.

Horia Brenciu se va alătura și el colegilor săi pentru a demasca vedetele din spatele măștilor. Cântărețul spune că experiența de la Vocea României îi va fi de mare folos. ”Masked Singer România este o nouă provocare pentru mine, pe care care am acceptat-o cu nerăbdare și emoție. Experiența mea de la Vocea României, unde am auzit sute de voci, mă va ajuta să descopăr cine sunt cei care țin ascuns cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii. Iar dacă e vorba de a deconspira vedete mascate, cred că sunt calificat pentru a fi în acest juriu…”, a spus Horia Brenciu.

Urmăriți Impact.ro și pe