Cine sunt cei patru finaliști de la Vocea României. 100.000 de euro este premiul pus la bătaie de Pro TV

Anca Manolica 23.12.2022, 15:53
Cine sunt cei patru finaliști de la Vocea României. 100.000 de euro este premiul pus la bătaie de Pro TV

Show-ul de voci de la Pro TV își va afla vineri, 23 decembrie, marele câștigător. Ajunsă la cel de-al zecelea sezon, emisiunea Vocea României este pregătită să desemneze cea de-a zecea voce a țării. Iată cine sunt cei patru finaliști care vor lupta pentru premiul de 100.000 de euro pus la bătaie de Pro TV.

Finala Vocea României, sezonul 10

Sute de concurenți, zeci dintre ei au ajuns în echipe, dar numai patru au convins, atât antrenori, cât și publicul, că au toate motivele să ajungă printre finaliști! Vineri, 23 decembrie de la 20:30, Iulian Nunucă, Andra Botez, Winael Baldus și Teodor Debu se vor întrece în cel mai mare spectacol al vieții lor.

Aceștia vor da tot ce e mai bun din ei în încercarea de a-i convinge pe telespectatori că merită să fie votați și să ridice trofeul Vocea României, alături de marele premiu de 100.000 de euro. Așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, show-ul va aduce, pe scenă, artiști consacrați care vor completa performanțele concurenților și vor crea momente incredibile alături de ei.

Carla’s Dreams, Raluka, Irina Baianț, Surorile Oșoianu și Damian Drăghici sunt numele mari care vor urca pe scenă și vor cânta, fiecare, alături de unul dintre finaliști.

Cei patru finaliști de la Vocea României
Cei patru finaliști de la Vocea României

Momente emoționante alături de mentori

Emoții mari vor avea și antrenorii care au muncit extrem de mult pentru ca fiecare concurent să fie cea mai bună versiune a lui. Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans vor urca și ei pe scenă acolo unde vor avea momente încărcate de energie alături de cei pe care i-au antrenat.

Concurenții au pregătit show-uri incendiare pentru ca totul să fie la superlativ. Tudor Chirilă îl are alături pe Iulian Nunucă, care a cucerit publicul și oamenii l-au adus până în finală, în timp ce Irina Rimes va fi reprezentată de Andra Botez. Smiley și Theo Rose îl au pe Winael Baldus, în timp ce Denis este reprezentat de Teodor Debu.

Ce melodii vor interpreta și care dintre cei patru finaliști va fi marele câștigător, vom afla diseară, de la ora 20:30. Decizia este în mâna telespectatorilor. Emisiunea Vocea României, sezonul 10, poate fi vizionată LIVE și pe VOYO.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...