Ce nu au voie să aibă în bagaj concurenţii Survivor 2022. E foarte ciudat, puţini telespectatori ştiau asta

Andra Daoud 05.01.2022, 15:30
Ce nu au voie să aibă în bagaj concurenţii Survivor 2022. E foarte ciudat, puţini telespectatori ştiau asta

Mai sunt câteva zile până când Faimoșii și Războinicii pornesc în aventura vieții lor, în Republica Dominicană. Show-ul Survivor 2022 începe la Pro TV pe 16 ianuarie, iar până la plecarea în destinația exotică, cei 24 de concurenți au timp să își pună la punct bagajul. Regulile competiției sunt stricte și în ceea ce privește obiectele pe care le vor lua cu ei concurenții.

Ce nu au voie să aibă în bagaj concurenții Survivor 2022

Cei 12 Faimoși și 12 Războinici pornesc în câteva zile în aventura din Republica Dominicană. Show-ul Survivor România 2022, prezentat de Daniel Pavel, va fi pe Pro TV începând din 16 ianuarie, iar echipa Faimoșilor se cunoaște deja. Andreea Tonciu, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, CRBL, Otilia Bilionera, TJ Miles, Radu Itu, Elena Chiriac, Robert Niță și Laura Giurcanu sunt cei care vor lupta pentru una dintre echipe, în Dominicană.

Concurenții mai au câteva zile la dispoziție să-și definitiveze bagajul, iar regulile cu privire la ce pot lua cu ei în concurs sunt foarte clare. Nu au voie să își ia cu ei haine de anumite culori: gri, negru, albastru și culorile țipătoare, neon, sunt complet interzise.

Fiecare Faimos și fiecare Războinic are dreptul să își ia 3 tricouri simple, același model, fără logo-uri sau brand-uri, 10 perechi de lenjerie intimă identice, 10 perechi de șosete identice, 3 seturi de bikini, 3 seturi de maiouri sau bustiere pentru sport, de asemenea fără logo-uri sau brand-uri.

Pentru vremea rece, concurenții își pot lua cu ei 3 perechi de pantaloni lungi, identici, și 3 bluze de trening sau hanorace. Încălțămintea trebuie să fie o pereche de pantofi sport de culoare neagră. Faimoșii și Războinicii de la Survivor 2022 trebuie să aibă la ei și 3 outfit-uri de petrecere, smart-casual.

Ce nu au voie să aibă în bagaj concurenţii Survivor 2022. E foarte ciudat, puţini telespectatori ştiau asta
Echipa Războinicilor de la Survivor România 2022

Ce primesc concurenții când intră în competiție

Odată ce ajung în Republica Dominicană, concurenții primesc un rucsac gol în care trebui să-și pună un tricou, o pereche de pantaloni și o bluză. Echipa le pune la dispoziție și o trusă cu obiecte sanitare indispensabile: pastă și periuță de dinți, spumă și aparat de ras, pieptăn și cremă pentru protecție solară, pentru a se proteja de razele puternice ale soarelui din Dominicană.

Înainte de a anunța echipa de start pentru Faimoși, producătorii show-ului au dus negocieri cu mai multe vedete până să ajungă la formula finală. Una dintre ele este Elena Gheorghe, căreia i s-a propus să participe la show, dar a refuzat vehement.

Am primit multe invitații pentru Survivor, dar nu mă văd acolo, pentru că aș lipsi foarte mult de acasă, nu aș putea sta cu copiii.

Ca idee, ar fi o experiență, dar deocamdată am zis nu. La un moment dat, am fost sunată insistent pentru Asia Express și chiar mă gândeam cu soțul meu că așa ar mai merge.

Ar fi mai ușor, să fiu cu cineva cunoscut, cu soțul sau soră-mea. Dar aș refuza și acum, avem doi copii care sunt la vârsta la care au nevoie de noi. a declarat Elena Gheorghe, în exclusivitate, pentru Playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe