Cine îl vrea pe Olimpiu Moruțan. Fotbalistul a impresionat cluburi mari

Andrei Cezar 05.10.2021, 16:24

Olimpiu Moruțan este omul victoriilor la Galatasaray. În ultimele două partide din Super Lig, mijlocașul român a marcat golurile care i-au adus grupării Cim Bom cele șase puncte. Evoluțiile bune ale jucătorului de 23 de ani l-au făcut pe Mirel Rădoi să îl convoace la echipa națională pentru ”dubla” cu Germania și Armenia. În plus, cluburi importante din marile campionate ale Europei au pus ochii pe fotbalistul român.

Olimpiu Moruțan, monitorizat de cluburi importante din Europa, după prestațiile bune de la Galatasaray

Mijlocașul român a fost adus de Galtasaray în vară, de la FCSB, în schimbul a 3,5 milioande de euro. Suma însă ar putea ajunge la 5,7 milioane datorită bonusurilor stipulate în contract. Iată că la mai puțin de două luni de la mutare, se vorbește deja de un nou transfer al lui Olimpiu Moruțan, iar jucătorul ar putea părăsi fotbalul din Turcia mari repede decât se aștepta.

A înscris două goluri în ultimele două partide, iar pentru gruparea Cim Bom, reușitele sale au însemnat șase puncte. Prestațiile lui Moruțan nu au rămas neobservate, iar cluburi mari din Europa au început deja să se intereseze de mijlocașul român.

Fostul jucător al echipei FCSB ar fi urmărit de echipe din Premier League și Serie A.

Moruțan, cu evoluțiile sale de la Galatasaray, a atras atenția mai multor cluburi importante din Europa, mai ales din Anglia și Italia. Grație jocurilor bune de la Galata, Moruțan a fost convocat la echipa națională a României, unde va încerca să strălucească împotriva Germaniei și Armeniei”, scriu jurnaliștii de la Fotomac.

Cine il vrea pe Olimpiu Morutan. Fotbalistul a impresionat cluburi mari
Cine il vrea pe Olimpiu Morutan. Fotbalistul a impresionat cluburi mari

Fatih Terim, impresionat de evoluțiile lui Olimpiu Moruțan. ”A jucat ca un leu”

Antrenorul lui Galatasaray, Fatih Terim a fost și el impresionat de evoluțiile jucătorului român. Moruțan și Digne, cei care au colaborat la golul victoriei din partida din deplasare cu Rizespor, au fost supranumiți ”lei” de ”Împărat”.

Diagne a intrat și a jucat ca un leu, exact la fel ca Moruțan.

Am avut meciul cu Goztepe, iar apoi cel cu Marseille din Europa League. Am avut la dispoziție 72 de ore să pregătim meciul. Avionul a aterizat la șase dimineața. Nu am dormit, poate nici copiii nu au dormit. Azi ne-am prezentat cu un singur antrenament.

În ciuda obstacolelor, dacă a reușit să câștige cu 3-2 în zece jucători, echipa a dat dovadă de caracter. Galatasaray a dat niște semnale importante astăzi. Aceasta este Galatasaray. Galatasaray reacționează, arată caracter”, a declarat Fatih Terim, potrivit Fotomac.

Urmăriți Impact.ro și pe