Ce fotbalist român este gata să semneze cu Galatasaray, după Cicâldău și Moruțan. Vestea a fost dată de presa din Turcia

Andrei Cezar 02.09.2021, 15:21

Jurnaliștii care au anunțat transferul lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray aruncă acum o nouă bombă: un alt jucător român se pregătește să se alăture echipei antrenate de Fatih Terim. Și ca surpriza să capete proporții impresionante, publicația Fotomac anunță că este vorba tot de un fotbalist de la FCSB.

Presa din Turcia anunță transferul unui alt român la Galatasaray, după Cicâldău și Moruțan

Fatih Terim își face echipă de români la Galatasaray. Impresionat de evoluțiile celor doi jucători transferați până acum de la Universitatea Craiova și FCSB – Cicâldău și Moruțan -, ”Împăratul” dorește să aducă un nou fotbalist din România la echipă.

Este vorba de ”perla” lui Gigi Becali, Octavian Popescu. Jurnaliștii de la Fotomac scriu că gruparea ”Cim Bom” negociază transferul jucătorului de 18 ani de la FCSB.

„Încă un român la Galatasaray. Fatih Terim e cu ochii pe Octavian Popescu.”, titrează Fotomac.

Galatasaray s-a întărit serios în această vară, în special cu jucătorii veniți de pe piața din România, Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan. Galben-roșii îl vor acum și pe Octavian Popescu, un alt jucător român care îmbracă acum tricoul celor de la FCSB. Un nume/surpriză pentru banda stângă a atacului.”, mai scriu jurnaliștii de la Fotomac, potrivit digisport.ro.

În Turcia, perioada de transferuri se încheie pe 8 septembrie, astfel că echipa lui Fatih Terim mai are la dispoziție 6 zile pentru a bate palma cu Gigi Becali.

Ce fotbalist roman este gata sa semneze cu Galatasaray, dupa Cicaldau și Morutan. Vestea a fost data de presa din Turcia
Ce fotbalist roman este gata sa semneze cu Galatasaray, dupa Cicaldau și Morutan. Vestea a fost data de presa din Turcia

Prețul cerut de Gigi Becali pe Tavi Popescu

Prețul însă ar putea fi o problemă pentru gruparea galben-roșie. 15 milioane de euro solicită latifundiarul pentru extrema stângă de la FCSB.

Galatasaray a ajuns la un acord cu roș-albaștrii pentru transferul lui Moruțan, oferind în schimb 5,7 milioane de euro, deși, inițial, Becali le ceruse 10 milioane de euro. Rămâne de văzut, astfel, dacă latifundiarul va fi dispus să reducă din prețul jucătorului.

Turcii scriu că fotbalistul în vârstă de 18 ani a fost recomandat la Galatasaray și, ulterior, a fost urmărit de Fatih Terim. Antrenorul grupării din Istanbul este încântat de ce a văzut și îl vrea pe Octavian Popescu la Galatasaray. Mutarea va fi intermediată de firma lui Ioan Becali, cea care s-a ocupat și de transferurile lui Cicâldău și Moruțan.

„Născut la Nucet, România, pe 27 decembrie 2002, Octavian Popescu a ajuns la prima echipă a celor de la FCSB în sezonul trecut. În vârstă de 18 ani, fotbalistul adus în vara lui 2020 evoluează ca extremă stângă. Popescu a înscris 6 goluri și a oferit 8 pase decisive în cele 42 de meciuri jucate la profesioniști.”, mai scriu jurnaliștii de la Fotomac.

Octavian Popescu a evoluat în toate cele șapte etape de Liga 1 din acest sezon pentru FCSB și a înscris pentru roș-albaștri două goluri.

Urmăriți Impact.ro și pe