Cine îi va lua locul lui Eugen Neagoe pe banca lui Dinamo: tehnicianul poate lipsi câteva luni

Ciprian Ioana 23.07.2019, 18:02
Cine îi va lua locul lui Eugen Neagoe pe banca lui Dinamo: tehnicianul poate lipsi câteva luni

Eugen Neagoe va intra într-o lungă perioadă de refacere după ce a fost la un pas de moarte în timpul partidei Dinamo – Universitatea Craiova. El a suferit un stop cardio-respirator și medicii i-au recomandat mai multe luni de odihnă.

Eugen Neagoe nu va mai fi antrenorul celor de la Dinamo după ce a fost la un pas de moarte. El a suferit un infarct în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova, încheiat cu victoria oltenilor – scor 0 la 2.

Medicii i-au recomandat să stea departe de fotbal luni bune de aici încolo, astfel că Dinamo se uită acum după un înlocuitor. Florin Prunea și Ionuț Negoiță se uită deja după un nou antrenor, iar prima opțiune ar fi Ionuț Badea.

Ionuț Badea ar putea fi noul antrenor al lui Dinamo

Ionuț Badea ar fi o opțiune viabilă pentru alb-roșii din moment ce acum nu antrenează nicio echipă. El este liber de contract și nu e pentru prima dată când e luat în calcul pentru a antrena echipa din Ștefan cel Mare.

Mutarea are mari șanse să fie realizată în condițiile în Ionuț Badea este pe placul lui Cornel Dinu, are și sprijinul suporterilor și a mai jucat pentru Dinamo, potrivit DigiSport.

Situația de la Dinamo este oricum una tensionată, iar mulți cred că echipa e pe ducă.

“Sincer, m-a dezamăgit mult ce am văzut şi aseară şi ce se întâmplă acolo de ceva timp. Am prieteni acolo, Dănciulescu, Prunea. Sunt oameni care vor binele clubului şi, din păcate, se întâmplă lucrurile astea. Păi ieșire nu mai văd, că şi domnul Negoiţă abia aşteaptă să scape de club, dar e foarte greu să găsească pe cineva să preia clubul, e greu. El a încercat. Până la urmă, o să-şi desfiinţeze singuri echipa prin aceste manifestări, eu aşa cred că se va întâmpla”
Gabi Balint, pentru DigiSport

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI