Eugen Neagoe, la un pas de moarte: medicii vin cu detalii despre starea de sănătate a antrenorului lui Dinamo – VIDEO

Claudiu Surmei 22.07.2019, 11:26
Eugen Neagoe, la un pas de moarte: medicii vin cu detalii despre starea de sănătate a antrenorului lui Dinamo – VIDEO

Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo, a fost la un pas de moarte în timpul meciului disputat de echipa din Ștefan cel Mare împotriva formației Craiova. Acesta a suferit un stop cardio-respirator și a fost transportat de urgență la Spitalul de Urgență Florească din București.

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a fost la un pas de moarte după ce i s-a făcut rău în timpul partidei Dinamo-Craiova. Neagoe se afla pe banca tehnică în momentul în care a început să respire greu și să ceară ajutorul celor din jur.

Antrenorul a primit o sticlă cu apă, dar nu și-a revenit. Respira din ce în ce mai greu și, ulterior, pe teren au intervenit și medicii, după ce acesta a leșinat. El a fost dezbăcat de tricou și întins pe targă, unde s-a încercat stabilizarea lui.

Eugen Neagoe a ajuns direct la Spitalul de Urgență Floreasca.

“Domnul Neagoe a fost adus la camera de gardă a Spitalului de Urgenţă Floreasca conştient, stabil din punct de vedere al funcţiilor vitale şi în acest moment este în curs de investigaţii. Domnia sa şi-a exprimat dorinţa ca datele privind diagnosticul, evoluţia şi tratamentul să fie făcute publice de către familie atunci când aceştia vor dori. În acest moment este stabil, atât pot să vă spun. Colegii de la cardiologie vor decide cât este necesar să rămână în spital”, transmiteau medicii imediat după internare.

Ce spun medicii despre starea de sănătate a lui Eugen Neagoe

În vârstă de 51 de ani, antrenorul lui Dinamo a suferit un stop cardio-respirator prin tahicardie ventriculară pe fond de tabagism, după cum au anunțat medicii. Cel mai probabil, după acest episod, Eugen Neagoe va lua o pauză de pe banca tehnică a lui Dinamo.

După ce a primit îngrijiri medicale la Floreasca, starea antrenorului s-a ameliorat.

„Acum se simte mult mai bine. După terminarea partidei, mergem cu toții la spital. Fotbalul nu mai contează acum! Fotbalul e pasiune, în care să te simți bine când faci ceea ce faci. A spus că nu se simte bine, că are un puseu de tensiune, apoi i s-a făcut rău. Nu știu diagnosticul. Nu am fost foarte aproape. Până acum nu a fost nicio problemă, s-a întâmplat apoi ce s-a întâmplat”, a spus Ionel Dănciulescu imediat după încheierea meciului, potrivit DigiSport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI