Cine este Vio de la iUmor – VIDEO: Top 7 numere care au ”rupt” Youtube-ul

Daria Petrescu 16.11.2020, 14:24
Cine este Vio de la iUmor – VIDEO: Top 7 numere care au ”rupt” Youtube-ul

Vio este considerat legenda stand up-ului românesc, iar alături de Teo și Costel au reușit să cucerească inimile oamenilora atunci când au urcat pe scenă. Recent, Vio a fost invitat în cadrul emisiunii iUmor, unde a oferit un moment special în fața celor trei jurați. Pentru cei care nu știu foarte multe despre el, iată cine este Vio de la iUmor și care sunt numerele care au ”rupt” Youtube-ul de-alungul timpului.

Cine este Vio de la iUmor

În urmă cu doar câteva zile, Vio a venit în premiră pe scena „iUmor” cu un moment de neuitat, care a generat o avalanșă de aplauze. El a fost invitatul special al ediției zece. A urcat pe scenă  cu câteva sfaturi de viață. Jurații au rămas plăcut impresionați de momentul lui incredibil.

Mihai Bendeac a ținut neapărat să meargă în culise pentru a vorbi cu Vio. „iUmor are nevoie de el și el are nevoie de iUmor!”, a mărturisit actorul.

Jurații au râs timp de 9 minute și 24 de secunde fără oprire. Vio a făcut un super moment, iar Delia a rămas surprinsă de potențialul lui talent.

„Foarte bun!”, a mărturisit Delia pe scena „iUmor”, surprinsă de momentul spectaculos al invitatului special.  De altfel, Vio alături e colegii lui au mai prezentat un moment special la iUmor, spre surprinderea lui Bendeac, Cheloo și Delia.

Sezonul 9, ediția 10 a emisiunii „iUmor” aduce noi concurenți cu momente spectaculoase. Însă, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați legendari ai stand up-ului românesc este Vio.

Top 7 numere care au ”rupt” Youtube-ul

TEO, VIO si COSTEL – 100% Păreri

VIO, în PREMIERĂ la iUmor: „Orice ți s-ar întâmplă în viață, nu meriți mai mult!”

Vio – Ce fac cu banii pe care nu-i am

Vio – Dacia Dokker

Vio – Pentru cati bani

Vio Stand Up Comedy la Club

Medicina si design

Dacă râde Vio înseamnă că glumă e bună

Lui Vio îi place să se descrie drept un Daddy Caddy al trupei de stand up. Face glume cinstite, îl inspiră pe Costel și este un barometru de umor pentru glumele colegilor săi . Alături de el pe scenă urcă Teo și Costel. Cei trei fac de fiecare data spectacole memorabile de stand-up.

Vio a început să facă stand up în 2004 la Cafe Deko. Se pare că pe vremea aceea nu exista seara amatorilor și asta pentru că nu era nimeni profesionist. Încet, încet, anii au trecut, iar Vio și colegii lui au devenit din ce în ce mai buni.

Din 2009 a deschis Club 99 împreună cu Teo și Costel

Vio a fost inspirat să facă asta atât de comedianți de afară, precum Eddie Izzard cât și de băieții care începuseră să țînă primele show-uri în clădirea Teatrului Național.

Vio performează și în show-uri de improvizație, tot la Club 99. De asemenea, a făcut parte din distribuția lungmetrajului WebSiteStory, debutul regizoral al lui Dan Chișu

Din 2009 a deschis Club 99 împreună cu Teo și Costel, cel mai bine cotat club stand up comedy autohton. Aici spectacolele au fost întotdeauna o plăcere pentru iubitorii acestui gen. Succesul a fost și rămne unul de admirat, fiind una dintre cele mai bune trupe de Stand-up Comedy.

Urmăriți Impact.ro și pe