Cine e Dan Cîrstea, omul care l-a adus pe Cătălin Moroșanu pe scena iUmor

Daria Petrescu / 19.10.2020, 20:27
Cine e Dan Cîrstea, omul care l-a adus pe Cătălin Moroșanu pe scena iUmor

Dan Cârstea aeste unul dintre cele mai amuzante apariții de la iUmor. Tânărul a urcat pe scena de la Antena 1, în urmă cu doi ani, iar acum, a revenit în cel mai recent sezon. De altfel, acesta este recunoscut ca fiind cel care l-a adus pe Cătălin Moroșanu pe scena iUmor. În 2018, acesta s-a aflat printre cei 11 semifinaliști din show. Cine este, de fapt, dan Cârstea.

Dan Cîrstea s-a întors pe scena iUmor

Dan Cârstea s-a întors pe scena iUmor, unde a surprins din nou publicul cu talentul său. Acesta a venit mai pregătit ca niciodată să îl facă pe Cheloo să râdă.  Concurentul a pregătit pentru momentul lui o rubrică de știri intitulată iUmor Snooze Show, despre care a spus că este singurul matinal de la miezul nopții.

Rubricile sale i-au făcut pe toți să râdă cu poftă, inclusiv rubrica de horoscop și sport. De această data, reclamele nu au mai fost plictisitoare, ci de-a dreptul delicioase pentru publicul iUmor.

Cea mai amuzantă parte a fost secțiunea de teleshopping. În emisiunea sa, Dan a avut și un invitat special, pe Cătălin Moroșeanu.

“Genial, genial! Aplauze din tot sufletul!”, a exclamat Bendeac.

“A fost bun, a fost bine construit.”, spune Delia.

“Mulțumesc colegilor mei pentru că am râs de râsul lor.”, a comentat răutăcios Cheloo.

Cine este Dan Cârstea

În urmă cu doi ani, bărbatul a făcut show pe scena de la Antena 1. El le-a povestit juraților că scrie comedie și că a participat la show, la insistențele soției. Dan Cîrstea a mărturisit atunci că îl admiră pe Mihai Bendeac.

”Eu cred că dacă acest număr ar fi fost în finală, ar fi câștigat detașat”, a spus Mihai Bendeac atunci.

„Temerea cea mai mare înainte de a urca pe scena iUmor a fost vorbitul în public! Dar după ce am apărut la emisiune, am câștigat o oarecare notorietate, lucru care m-a ajutat să cunosc câțiva oameni faini din ramura asta a comediei.

Dan Cîrstea
Dan Cîrstea

În plus, cea mai dezarmantă reacție a venit de la unchiul meu, care mi-a spus că și dacă aș fi fost un străin, numărul meu tot l-ar fi făcut să descarce aplicația și să mă voteze. Dar că este foarte important ca în finală să demonstrez că succesul din audiții nu a fost pură întâmplare”, mărturisea Dan Cirstea la prima lui apariție pe scenă.

„Ca să-mi vină inspirația, mă închid într-o cameră, intru într-un mod de stoarcere a creierului și îmi las imaginația să zboare. În condițiile în care lucrez câte 3-4 ore în fiecare noapte, durează cam 2-3 săptămâni să pregătesc un spectacol”, mai spune Cîrstea.

Acum, el a revenit într-un nou sezon și a demonstart încă odată că nu și-a pierdut talentul . Spre surprinderea tuturor, acesta a oferit un moment demn de finală. De altfel, este doarte posibil ca publicul să îl trimită alături de ceiilalți concurenți, în marea finală. Jurații s-au amuzat copios și au mărturisit că este o plăcere sp îl revadă pe concurent, după atâta timp. Rămâne de văzut ce șanse are acesta la marele premiu.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI