Cine este vedeta de la Te Cunosc De Undeva care s-a transformat în Maria Ciobanu. Seamănă leit! Puțini o recunosc

Elena Avramescu 11.09.2020, 16:48

Al 15-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva!, prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, va începe sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1, cu o distribuție inedită a artiștilor care vor trăi magia transformărilor.  Este vorba despre 11 concurenți talentați și dornici de distracţie, care vor intra în spectaculosul joc al transformărilor în fiecare săptămână, timp de 15 ediţii, când ruleta transforming-show-ului îi va pune la grea încercare.

Cine este vedeta de la Te Cunosc De Undeva care s-a transformat în Maria Ciobanu

Monica Anghel este din nou prezentă pe scena transformărilor iar acum revine alături de Marcel Pavel, prietenul ei cel mai apropiat. Romică Ţociu va face echipă cu Adriana Trandafir, iar carismaticul Liviu Vârciu va concura din nou alături de Andrei Ștefănescu, astfel că vor urma extrem de multe momente amuzante, după cum ne-au obișnuit în decursul anilor.

În același timp, Cătălina Grama Jojo, Adda, Ami, Tavi Clonda şi Toto Dumitrescu vor participa solo în fața juraților formați din Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show). Și în acest sezon, la fel ca în toate celelalte, momentele coregrafice ale fiecărei ediții vor fi susținute de Furnix Team, baletul condus cu mână de fier de Furnica. În plus, Furnica se ocupă și de pregătirea coregrafică a concurenților de la Te cunosc de undeva!.

Vedeta de la Te Cunosc De Undeva care s-a transformat in Maria Ciobanu
Vedeta de la Te Cunosc De Undeva care s-a transformat in Maria Ciobanu

Ca și în alte sezoane, cei 11 artiști concurenți vor avea de făcut transformări dintre cele mai diverse în prima gală a acestui nou sezon. De exemplu, Monica Anghel şi Marcel Pavel vor începe această aventură a transformărilor cu un moment destul de greu, atât din punct de vedere al transformării, cât şi al interpretării ( Alicia Keys & Jay Z), iar echipa formată din Adriana Trandafir şi Romică Ţociu va avea, probabil, cea mai grea transformare, interpretând un moment de-al Mariei Ciobanu şi al lui Ion Dolănescu.

Sezonul 15, un sezon aşteptat de o ţară întreagă, un sezon care anunţă o normalitate în ceea ce priveşte continuitatea acestui proiect absolut minunat, pe care de nouă ani de zile îl oferim publicului iubitor de divertisment de calitate. Un sezon în care artiştii mai vechi sau foarte noi trăiesc împreună #magiatransformării. Un sezon în care noi, aceiaşi juraţi, împreună cu aceiaşi prezentatori şi aceeaşi echipă de producţie, din 12 septembrie facem apelul telespectatorilor în faţa televizoarelor sâmbătă de sâmbătă, de la 20:00 pe Antena 1!”, a declarat Aurelian Temişan în urmă cu scurt timp.