Cătălin Cazacu a intrat în echipa TVR 2. Ce emisiune o să modereze fost prezentator la Kanal D

Stan Filon / 29.10.2020, 15:54
Cătălin Cazacu a intrat în echipa TVR 2. Ce emisiune o să modereze fost prezentator la Kanal D

Simpaticul Cătălin Cazacu revine pe micile ecrane! După ce a rămas fără proiecte la Kanal D, fostul concurent al emisiunii Exatlon s-a orientat către Televiziunea Publică, unde s-a găsit loc și pentru el! Acesta va prezenta o nouă emisiune de divertisment.

Cătălin Cazacu revine pe micile ecrane. Va avea propria sa emisiune la TVR 2

Celebrul motociclist a făcut primele declarații despre cel mai nou proiect în care spune că s-a implicat cu mare drag și cu multe așteptări. A recunoscut că nu se va urmări senzaționalul și cancan-ul, ci va fi o emisiune de divertisment care nu va ”intra cu bocancii” în viața invitaților.

“Programul mi se potrivește perfect, pentru că și eu am fost, la rândul meu, invitat în show-uri, așa că știu ce mi-ar fi plăcut să se întâmple. Alături de echipă, facem o emisiune relaxantă, fără cancaniade și mă bucur atunci când, la sfârșit, invitații îmi spun că s-au distrat. Muncim mult, dar să știți că filmările sunt cât se poate de vesele. Nu vrem să fim mecanici și predictibili”, spune Cătălin Cazacu, motociclist și vedetă de televiziune care, din 31 octombrie, ne invită la noua sa emisiune de pe TVR 2, la “Distracțiile lui Cazacu”.

Catalin Cazacu revine pe micile ecrane, la TVR 2
Catalin Cazacu revine pe micile ecrane, la TVR 2

Cătălin Cazacu va avea câte un invitat surpriză în fiecare emisiune

În fiecare sâmbătă, de la ora 22.50, Cătălin Cazacu provoacă vedetele la o plimbare cu mașina către o locație-surpriză. Pe drum, vom afla utimele noutăți despre invitați, momentele importante din viața lor, prietenii și chiar secrete.

“Interviul se desfășoară în mașină, într-un context prietenos. Reușim astfel să vorbim și despre lucruri mai sensibile. Întrebările sunt cu o tentă hazlie și nu vrem să intrăm cu bocancii în viața nimănui. Încercăm doar să ne cunoaștem. Printre invitații mei: Victor Slav, Amna, Virgil Mănescu, Ana Baniciu și mulți alții”, spune gazda emisiunii “Distracțiile lui Cazacu”.

În partea a doua a show-ului, apare elementul distracție. Invitatul, împreună cu prezentatorul, vor merge spre o destinație atent aleasă, de la parcuri de distracții, la locuri în care se sare cu parașuta, dar și în restaurante sau cluburi, unde se vor distra pe cinste. Rămâne însă de văzut dacă vor mai găsi ceva deschis, în contextul în care restauratele și barurile au fost închise, iar parcurile încă nu se știe cât vor mai rămâne deschise, ținând cont de numărul foarte mare de noi îmbolnăviri cu coronavirus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI