Cine este bărbatul despre care se spune că ar fi amantul Melaniei Trump. Dezvăluiri neașteptate de la Casa Albă

Apostol R. Ștefan 11.02.2020, 17:59
Cine este bărbatul despre care se spune că ar fi amantul Melaniei Trump. Dezvăluiri neașteptate de la Casa Albă

Probleme în mariajul președintelui Donald Trump. Se pare că soția lui, Melania Trump, are un amant despre care nu s-a aflat până acum. Va fi pusă oare sub semnul întrebării mariajul dintre cei mai importanți oameni din statul american?

Cine este și cum arată bărbatul

Iubitul Melaniei Trump, ar fi șeful securității magazinului Tiffany, situat în clădirea Trump Towers, din New York. Mărturisirea a fost făcută de scriitoarea americană Monica Byrne care afirmă că acesta ar fi motivul pentru care prima doamnă a Statelor Unite nu s-a mutat imediat la Casa Albă, după ce Donald Trump a devenit președinte.

Un al prieten al cuplului spune că Melania nu mai locuia de ceva timp în apartamenul din Trump Tower, ci stătea alături de iubit. Reporterii americani spun că Donald Trump este la curent cu aventura soției sale și că avea pregătite actele de divorț, dar cuplul prezidențial a preferat să păstreze aparențele până când liderul de la Casa Albă își va încheia mandatul de președinte.

Cine este și cum arată bărbatul, despre care se spune că ar fi amantul Melaniei Trump. Dezvăluiri neașteptate de la Casa Albă
Cine este și cum arată bărbatul despre care se spune că ar fi amantul Melaniei Trump. Dezvăluiri neașteptate de la Casa Albă

Despre mariajul cuplului prezidențial

Potrivit unor zvonuri din presa internațională, căsătoria dintre Donald Trump și Melania Trump ar fi treuit să se închieie încă din anul 2016. De fapt, speculațiile au devenit reduse după ce Trump a fost ales pentru funcție. La acel moment, unele publicații susțineau că Melania a depus actele pentru divorțul de soțul ei, deoarece nu era pregătită să devină prima doamnă a Statelor Unite.

Alte surse au mai transmis că Melania nu voia ca soțul ei să candideze la președinție, așa că a fost supărată când a câștigat Trump. În cartea „Unhinged: An Insider’s Account of the White House”, autorul Omarosa Manigault Newman și-a împărtășit opinia cu privire la căsătoria primului cuplu din statul american. Ea a spus că prima doamnă pare să numere fiecare minut până când Donald Trump va ieși din funcție, pentru ca Melania să poată divorța de el.

Cei de  „Celebrity Big Brother” au susținut că, căsătoria lui Trump și Melania nu a mai funcționat de ani buni și lucrurile s-au agravat mult după alegerile din 2016. De atunci, se pare că Melania a folosit alegerile ei îndrăznețe de modă pentru a-și pedepsi soțul.

Urmăriți Impact.ro și pe