Cine este și cu ce se ocupă Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan?

Emanuela Pană 27.03.2024, 17:21

Toată lumea o cunoaște pe Carmen Grebenișan, bloggerița în vârstă de 31 de ani. Însă, mulți nu știu cine este și cu ce se ocupă Alex Militaru, soțul fostei concurente ”Survivor România”. De curând, cei doi au trecut printr-o perioadă mai tulbure, vedeta anunțând în online separarea de partenerul ei.  

Carmen Grebenișan și Alex Militaru divorțează?

Veste că Alex Militaru și Carmen Grebenișan divorțează la 3 ani de la cununie i-a șocat pe urmăritorii celebrei influencerițe din Cluj. Ea a oferit mai multe detalii despre separare pe contul de Instagram, unde și-a anunțat divorțul după o relație care durează deja de mai mulți ani.  

Fără să dramatizeze, fosta concurentă ”Survivor” a vorbit deschis despre separare, însă nu a dezvăluit motivul pentru care cei doi au decis să urmeze această cale. 

”Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord, printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. (…) 

Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi. Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat. Vreau să vă mulțumesc că ne-ați susținut atât împreună, cât și separat”, a scris Carmen pe Instagram.  

Citește și: Care a fost cea mai mare frică a lui Carmen Grebenișan la Survivor! Soțul ei va rămâne surprins: Mă gândeam dacă Alex&” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune Alex Militaru despre despărțire?

La scurt timp după anunțul făcut de Carmen, iată că a venit momentul ca și Alex să-și spună punctul de vedere, unul destul de tranșant. În prezent, cei doi locuiesc împreună în casa conjugală. 

La o zi după ce a petrecut o seară liniștită în compania ”actualei foste soții”, Alex Militaru a declarat că el și Carmen nu vor semna actele de divorț.  

”A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru, pentru că nu o să ne despărțim. Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina (Ceușan – n.r.) soțul și fiul său, acasă la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine, ca între prieteni”, a declarat bărbatul pentru click.ro. 

Vezi și: Cum arăta Carmen Grebenișan înainte de operații estetice. Concurenta Survivor e de nerecunoscut FOTO

Cine este și cu ce se ocupă Alex Militaru?

Carmen Grebenișan și Alex Militaru s-au căsătorit civil pe data de 28 august 2021. Evenimentul a avut loc la Primăria sectorului 2 din Capitală, iar martori au fost buna sa prietenă, Alina Ceușan și soțul acesteia, Raul Tișa. 

Cei doi au mai fost separați în trecut din cauza infidelităților bărbatului, dar au decis să treacă peste și să mai dea o șansă relației. Carmen a devenit cunoscută pe internet, fiind una dintre cele mai populare influencerițe, cu peste 1 milion de urmăritori pe Instagram și Facebook. 

Pe soțul ei, Alex Militaru, mulți îl știu din social media, dar puțini știu cu ce se ocupă acesta. Alex a absolvit Colegiul Național ”Radu Greceanu” din Slatina, după care și-a continuat studiile la București. În 2020, el a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie ”Carol Davila”, fiind de profesie farmacist. 

De ceva vreme, însă, partenerul lui Carmen Grebenișan își explorează talentul de bucătar, inclusiv în online. Bărbatul a început să creeze conținut culinar la nivel profi, iar numărul de urmăritori a crescut. Cea mai înfocată fană este chiar soția sa, Carmen.  

În 2023, cei doi au participat împreună în podcastul lui Jorge, unde tânărul a făcut o mărturisire sensibilă despre viața lui. 

”Am aflat că sunt adoptat. Ăla a fost cel mai greu moment, emoțional. Am aflat la 18 ani, destul de târziu. Nu mi-am dat seama, nici n-am vrut, de fapt. Mai auzisem prin liceu de la diferiți oameni răutăți, «adoptatule». I-am întrebat pe ai mei, iar ei nu au crezut că era neapărat momentul oportun să-mi zică la vârsta aia. Am aflat târziu dintr-o prostie”, a povestit Alex Militaru. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...