Cine este noul iubit al Innei. E un artist cunoscut în România

Iancu Andreea 18.08.2020, 17:47
Cine este noul iubit al Innei. E un artist cunoscut în România

Inna este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, dar și de peste hotare. Deși o lume întreagă îi fredonează piesele, Inna a reușit să țină departe de ochii curioșilor viața sa privată. Astfel a reușit să stârnească și o serie de întrebări, mulți fani dorind să afle cu cine se iubește frumoasa cântăreață. Recent, artista pare să se fi dat de gol.

Cine este artistul din România cu care se iubește Inna

Este extrem de discretă în declarații când vine vorba despre viața intimă. Cu toate acestea, entuziasmul Innei a lăsat să iasă la lumină cine este bărbatul pe care îl are alături în ultima vreme. Deși cei doi nu se afișează public, artista a dezvăluit fără să vrea cine este noul său iubit. Astfel, urmăritorii vedetei au analizat mai multe semne și au concluzionat că Inna are o relație cu Deliric, rapperul român.

Chiar dacă încă nu apar împreună în public, cei doi formează cu siguranță un cuplu. Iar asta s-a putut descoperi chiar datorită artistei. Inna a reușit să se dea de gol singură cu privire la noua relație.

Inna și Deliric, cel mai proaspăt cuplu din showbiz
Inna și Deliric, cel mai proaspăt cuplu din showbiz

Cum s-a dat singură de gol că are un nou iubit

Artista a dedicat o întreagă postare cu ocazia zilei de naștere a lui Deliric. Astfel, mulți și-au pus semne de întrebare după ce Inna a urcat pe o rețea de socializare mesajul:

„La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume”.

De asemenea, la scurt timp după această urare, artista posta imagini din avionul care o ducea în vacanță, bineînțeles alături de același rapper Deliric.

Pe de altă parte, într-o altă imagine, care o înfățișează pe cântăreață purtând un costum de baie și pozând senzual, a fost etichetat același Deliric. Și pentru ca lucrurile să fie extrem de clare, comentariul Laurei Giurcanu a dezvăluit ce relație există între Inna și Deliric.

„Couple goals (aspirații de cuplu)”, a scris Laura, ca o confirmare că cei doi artiști formează un cuplu.

Urmăriți Impact.ro și pe