Cine este Leonardo Maria Del Vecchio, iubitul miliardar al Mădălinei Ghenea

Daria Petrescu 08.12.2019, 09:45
Cine este Leonardo Maria Del Vecchio, iubitul miliardar al Mădălinei Ghenea

Mădălina Ghenea și  Leonardo Maria Del Vecchio trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi formează un cuplu solid.  Mădălina este mai în vârstă cu 7 ani, decât fiul cunoscutului miliardar, Vito Schnabel.

Leonardo Maria Del Vecchio, iubitul miliardar al Mădălinei Ghenea, este un adevărat Don Juan

Leonardo Maria Del Vecchio este un celebru model, în vârstă de 32 de ani.  Tânărul  a reușit să o cucerească pe Mădălina Ghenea, după despărțirea de Matei Stratan.

Vito Schnabel este un celebru dealer de artă, proprietarul unei galerii care îi poartă numele, fondată în 2015 în Elveția.

De asemenea, bărbatul este fondatorul companiei Vito Schnabel Project, care a luat ființă în 2003, în New York.

De curând, rezultatele financiare ale imperiulul din care face parte presupusul iubit al Mădălinei Ghenea a devenit un adevărat motor de făcut bani.

Afacerea cu pricina, care, înainte valora 20 de miliarde de dolari valorează, acum, aproape 25 de miliarde, în doar câteva luni crescând, potrivit Wowbiz.

Leonardo Maria Del Vecchio este un celebru model, în vârstă de 32 de ani
Leonardo Maria Del Vecchio este un celebru model, în vârstă de 32 de ani

Compania l-a plasat pe „socrul” Mădălinei Ghenea și familia acestuia pe locul 38 în topul miliardarilor din întreaga lume. Acesta a devenit cel mai bogat om din Italia.

După despărțirea de Matei Stratan, Mădălina l-a acceptat în viața ei pe celebrul model de 32 de ani.

Vedeta și Matei Stratan au împreună o fetiță. Acesta ar fi înșelat-o cu o cunoscută pianistă.

„Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul”, a scris Mădălina pe Facebook.

Cine este Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea a atras atenția presei din România odată cu lansarea videoclipului melodiei Il tempo tra di noi a lui Eros Ramazzotti, în care apare în rolul iubitei cunoscutului cântăreț.

Mădălina a fost în 2008, una din protagonistele celebrului calendar Peroni.

În anul 2010, debutează în televiziune și acceptă să participe la concursul Ballando con le stelle, devenind partenera lui Simone Di Pasquale.

Din 2011 este imaginea companiei de telefonie mobilă Tre-Italia pentru care filmează un spot publicitar alături de actorul Raoul Bova.

De asemenea din același an devine imaginea producătorului de haine pentru dans DEHA și a celebrei curse pentru mașini de epocă.

Debutul său ca actriță l-a făcut în 2011 în rolul Irinei din filmul italian I soliti idiotic.