Cine este jucătorul cu cel mai mare salariu din România. Tocmai a fost convins să vină

Marian Cărăvan 15.09.2020, 14:49
Cine este jucătorul cu cel mai mare salariu din România. Tocmai a fost convins să vină

Borja Valle, fotbalistul de la Dinamo care a uimit România cu golul fabulos din meciul cu FC Botoșani, nu va mai fi pentru multă vreme jucătorul cu cel mai mare salariu din România. Oficialii clubului din Ștefan cel Mare tocmai au convins încă un fotbalist să vină la alb-roșii, cu un salariu uriaș.

Cine este jucătorul cu cel mai mare salariu din România

Oficialii clubului din Ștefan cel Mare s-au înțeles cu încă un fotbalist pentru a fi înregimentat în echipa antrenată de Cosmin Contra. Este un fotbalist trecut de 30 de ani, cu meciuri tari în Bundesliga și LaLiga și care a făcut senzație în 2019 într-un meci contra Barcelonei, cu Leo Messi pe teren. Dinamo poate da o mare lovitură prin aducerea argentinianului Pablo de Blasis, un fotbalist în vârstă de 32 de ani. Atacant și extremă dreapta, argentinianul s-a remarcat anul trecut într-un meci contra Barcelonei, cu un gol de la aproape 30 de metri, mingea depășindu-l pe portarul echipei catalane din acea partidă, Jasper Cillessen. A fost atunci, în mai 2019, Eibar – Barcelona 2-2, cu acel gol de senzație marcat de jucătorul curtat acum intens de Dinamo.

Pablo de Blasis e liber de contract după despărțirea de Eibar, iar venirea sa în Ștefan cel Mare ar reprezenta o adevărată lovitură de imagine pentru Dinamo. Finanțatorul Pablo Cortacero îl atrage cu un salariu motivant, de peste 30.000 de euro lunar, scrie Gazeta, ceea ce l-ar face pe Pablo de Blasis cel mai bine plătit jucător din România. Dacă ne gândim la golul fabulos marcat în weekendul trecut de Borja Valle, în Dinamo – FC Botoșani 1-1, ne putem da seama de forța compartimentului ofensiv al „câinilor”. Cosmin Contra își freacă mâinile de bucurie și pregătește atacul la play-off și la titlu.

Cine este jucătorul cu cel mai mare salariu din România. Tocmai a fost convins să vină
Cine este jucătorul cu cel mai mare salariu din România. Tocmai a fost convins să vină

Dinamo s-a despărțit de Cătălin Straton. În locul său a venit un portar spaniol

Dinamo s-a despărțit de portarul Cătălin Straton, iar în locul său a fost adus un portar spaniol.

Dinamo București a ajuns la un acord cu portarul spaniol René Román Hinojo, ultima oară sub contract cu UD Almería, pentru transferul la clubul din Ștefan cel Mare.

Născut pe 15 decembrie 1983, la Cadiz, René Román Hinojo a evoluat de la începutul acestui an pentru SD Ponferradina, în liga secundă a campionatului spaniol, împrumutat de UD Almería.

René Román Hinojo urmează să sosească la București pentru a efectua testele medicale și pentru a semna un contract cu clubul nostru pentru următoarele două sezoane competiționale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru www.fcdinamo.ro.

30 de meciuri a apărat René Román Hinojo, sezonul trecut, în Segunda Division, 15 pentru UD Almería și 15 pentru SD Ponferradina.

„M-am dus acasă și eram singur, iar până când au venit fetele îmi venea să plâng de nervi! Nu pentru că am plecat în acest mod, ci pentru că voiam și simțeam că pot să fac mai multe pentru Dinamo.

După ce că nici nu lași copacul să crească, îl tai direct de la rădăcină. Așa au făcut cu mine!”, a spus Cătălin Straton, după ce Dinamo a renunțat la serviciile sale.

Urmăriți Impact.ro și pe