Cine este Jean Gavril, noua stea de la Dancing on Ice. A devenit cunoscut la Pro TV

Nicu Stan 05.02.2022, 21:06
Cine este Jean Gavril, noua stea de la Dancing on Ice. A devenit cunoscut la Pro TV

S-a aflat cine este Jean Gavril, noua stea de la Dancing on Ice. A devenit cunoscut la Pro TV. Jean Gavril și soția lui, Bianca, sunt în culmea fericirii de când au aflat că vor fi părinți. Vestea a fost dată chiar de cunoscutul artist, pe rețelele sociale, unde a publicat și o fotografie cu viitoarea mămică.

El este Jean Gavril, noua stea de la Dancing on Ice. Cum a devenit cunoscut

Jean Gavril, noua stea de la Dancing on Ice, a devenit cunoscut la PRO TV, însă, acum face furori la Antena 1. În plus, Jean Gavril și Bianca iubita lui, au anunțat că vor deveni părinți.

Jean Florin Gavrilă s-a născut în anul 1993, în Constanța. Cel cunoscut și sub numele de Jean Gavril este un cântăreț și compozitor de pop-rock și alternative rock. Artistul și-a început cariera muzicală la casa de discuri Roton Music, în 2014, când a lansat piesa „Nebun de legat”, în 2014.

Bianca il va face pe Jean Gavril tata de fata
Bianca il va face pe Jean Gavril tata de fata

Cu cine a mai semnat Jean Gavril

Apoi, Jean Gavril a semnat și cu casa de discuri HaHaHa Production, când a fost lansată piesa „Totul sau nimic”, fiind în prezent artist dublu semnat, scrie Wikipedia.

Jean Gavriel a fost prezent pe scene importante din țară, iar dintre acestea amintim: Electric Castle, Femei pe Mătăsari, Romanian Creative Week, Gala Forbes și Elle Style Awards.

Câte like-uri a primit postarea artistului

Jean Gavril a făcut anunțul pe rețeaua socială publicând și o poză cu viitoarea mămică. Bianca apare îmbrăcată doar într-o lenjerie intimă și o geacă de piele, pozând astfel cu burtica de gravidă la vedere, pe un scaun alb.

Fotografia a fost apreciată de peste 1500 de persoane în foarte scurt timp, iar comentariile au fost doar de susținere și apreciere pentru cuplul fericit, care va avea un copil curând.

Jean Gavril a aflat sexul bebelușului și știe cum se va numi

De asemenea, Jean Gavril a făcut public si sexul bebelușului, odată cu mesaj postat alături de imaginea cu Bianca Gavrilă. În plus, cei doi au ales chiar și numele copilului.

„Eu sunt gata să fiu lovit din plin, iar noi abia așteptăm să te cunoaștem Eva”, a scris Jean Gavril.

Comentarii frumoase de la cunoscuți

Chef Florin Dumitrescu, bun prieten al lui Jean Gavril, i-a felicitat pe viitorii părinți la secțiunea de comentarii de la fotografia postată. Și Gina Pistol a ținut să le transmită un mesaj fericiților părinți: „Felicitări! Să fiți bine”.

De asemenea, cântăreața Jo a scris și ea un mesaj: „Yaayyy”.  „Felicitări, dragilor/ Wow, felicitări”, le-a transmis și cântărețul Emilian.

Urmăriți Impact.ro și pe