Cine este Iulia Pârlea, noua prezentatoare meteo la PRO TV. Vedeta va fi colegă cu Busu’ (Exclusiv)

Ioana Bucur 22.03.2022, 13:57

Schimbare importantă în „formula” știrilor celebrului post din Pache Protopopescu. Iulia Pârlea este noua prezentatoare meteo la PRO TV. Ea nu este doar o femeie foarte frumoasă, ci și un profesionist cu o experiență vastă în spate, cu 14 ani de televiziune și șase ani în radio. Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, ce se va întâmpla cu Florin Busuioc, Busu’, după intrarea în echipă a noii colege.

Iulia Pârlea, noua prezentatoare meteo la PRO TV

O nouă față în echipa știrilor. Iulia Pârlea va fi noua prezentatoare a rubricii meteo la PRO TV. Bruneta nu este la primul contact cu micul ecran, având o experiență de 14 ani în televiziune și șase ani în radio.

„Sunt emoționată, dar nu pentru că mă aflu în fața camerelor de filmat, ci pentru că am intrat în familia PRO TV. Am descoperit aici o echipă minunată, oameni profesioniști care m-au primit cu multă căldură și cărora vreau să le mulțumesc!

Sunt sigură că vom face echipă bună împreună, iar pentru mine, faptul că mă aflu aici, este o împlinire profesională și abia aștept să mă întâlnesc cu publicul PRO”, a declarat Iulia Pârlea.

Noua prezentatoare meteo de la PRO TV a mărturisit că această etapă din carieră reprezintă, de fapt, o împlinire profesională.

Cine este Iulia Pârlea, noua prezentatoare meteo la PRO TV. Vedeta va fi colegă cu Busu' (Exclusiv)
Iulia Pârlea, noua prezentatoare meteo la PRO TV

Ce spun surse din PRO TV despre Florin Busuioc

În timp ce Iulia se pregătește pentru prima întâlnire cu publicul postului din Pache Protopopescu, mulți se întreabă dacă nu cumva Florin Busuioc s-a retras. Reporterii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, ce se va întâmpla cu Busu’ după intrarea în echipă a noii colege.

„Așa cum este specificat, se alătură echipei de meteo. Busu este acolo.”, au spus, în exclusivitate pentru playtech.ro, surse din cadrul PRO TV.

Fanii PRO TV o vor putea urmări pe Iulia Pârlea în cadrul jurnalului zilei, de la ora 19:00. De asemenea, ea o să prezinte vremea meteo și în cadrul știrilor de dimineață și al celor de prânz, de luni până duminică. Mulți abia așteaptă să o vadă în această nouă ipostază conturată de postul din Pache Protopopescu.

Iulia Pârlea nu este străină nici de lumea mondenă a Bucureștiului. În trecut, noua prezentatoare meteo de la PRO TV a trăit povești de dragoste cu Iulian Moga și Alex Pițurcă. De asemenea, ea se bucură de foarte mulți urmăritori pe rețelele de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...