Cum a plecat, de fapt, Iulia Albu de la Pro TV. ”Eu nu sunt o fată care vorbește despre modă”

Badea Violeta 21.01.2022, 15:47

Iulia Albu este una dintre cele mai populare și apreciate creatoare de modă din România. În ultimii ani, ea s-a remarcat și în televiziune, unde a prezentat diverse emisiuni. Celebrul designer a colaborat cu Kanal D, apoi s-a mutat la Pro TV, unde avea o rubrică în emisiunea lui Cătălin Măruță. Decizia de a părăsi acest trust i-a întristat teribil pe telespectatori și mulți s-au întrebat de ce creatoarea de modă a întrerupt această colaborare. Acum, ea a spus tot adevărul despre plecarea de la postul din Pache Protopopescu!

Iulia Albu, noi detalii despre plecarea de la Pro TV

Vestea că Iulia Albu a renunțat la rubrica pe care o avea în emisiunea lui Cătălin Măruță a picat ca un trăznet pentru telespectatorii show-ului de televiziune. Creatoarea de modă a decis să înceteze colaborarea cu Pro TV, apoi s-a mutat la Antena 1.

Recent, designerul a recunoscut că, de fiecare dată când a plecat de la un post de televiziune, s-a consultat cu iubitul ei, pe nume Mihai Alexandru. Potrivit acesteia, bărbatul poate observa mai bine cum stau lucrurile din afară.

„Iubitul meu mi-a zis mereu când să plec dintr-un proiect și eu l-am ascultat, pentru că el vedea niște lucruri pe care eu nu le vedeam, aflându-mă în interior”, a spus vedeta, la Xtra Night Show.

Momentul in care Iulia Albu l-a lasat fara cuvinte pe Catalin Maruta
Iulia Albu si Catalin Maruta

De ce a plecat Iulia Albu de la Bravo, ai stil!

Iulia Albu a oferit câteva detalii și despre plecarea de la Kanal D, acolo unde era jurată la emisiunea de fashion Bravo, ai stil! Vedeta a mărturisit că se consideră mai degrabă un entertainer decât o fată care vorbește despre modă.

„De la primul post a fost dorința mea să plec și am plecat. Eu mă văd un entertainer, nu ca o fată care vorbea despre modă. E foarte importantă și atmosfera, să faci lucruri cu oameni care au o viziune comună cu a ta”, a declarat Iulia Albu în cadrul aceleiași emisiuni.

Iulia Albu, despre al doilea copil

Iulia Albu arată extraordinar în rolul de mamă. Vedeta are o fiică de aproape 13 ani pe nume Mikaela, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Mihai Albu.

Acum, vedeta le-a mărturisit fanilor săi că se gândește să fie mamă pentru a doua oară, dar mai așteaptă puțin până să facă acest pas pentru că are foarte multe proiecte pe cap.

„E incredibil, însă, să ai un om lângă tine care-ți iubește copilul ca și când ar fi al lui. Ne dorim și noi copii! Eu însă mai trag de timp pentru că acum am multe proiecte pe cap”, a dezvăluit criticul de modă.

Precizăm că omul la care se referă designerul este nimeni altul decât iubitul ei, Mihai Alexandru. Cei doi au o relație de de mai bine de patru ani și se înțeleg de minune.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...