Cine este iubita lui Octavian Popescu de la FCSB. Mulți pun decăderea fotbalistului pe seama relației lor

Anca Manolica 29.09.2022, 17:10

Octavian Popescu, perla lui Gigi Becali pe care latinfundiarul spera să încaseze zeci de milioane de euro, a trecut printr-o perioadă ceva mai proastă din punct de vedere sportiv. Iată cine este iubita lui, cea din cauza căreia se spune că fotbalistul ar fi decăzut. Ce au spus părinții lui despre ea.

Cine este iubita lui Octavian Popescu de la FCSB

Octavian Popescu a reușit să impresioneze mereu cât a avut șansa de a juca în tricoul lui FCSB. „Noul Messi”, așa cum l-a numit Gigi Becali, s-a iubit cu o tânără frumoasă, care îl susținea mereu la meciuri. Cu toate acestea, la un moment dat, prestațiile lui au părut să fie afectate de problemele pe care le avea pe plan sentimental.

Potrivit ProSport motivul real pentru care sportivul nu ar mai fi dat randament la FCSB, deși a fost unul dintre cei mai importanți jucători din lotul echipei echipei lui Gigi Becali, ar fi chiar blondina, pe nume Alina. El a cunoscut-o la începutul lui 2021 și au decis foarte repede să se mute împreună, într-un apartament din zona Iancului, din Capitală, chiar dacă până atunci locuise la baza din Berceni.

Alina este studentă la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine din cadrul Universităţii Bucureşti şi este cea care are grijă de Octavian Popescu.

Alina, iubita lui Octavian Popescu
Alina, iubita lui Octavian Popescu

A fost prima lui relație serioasă

Relația cu aceasta a fost prima serioasă pentru starul lui FCSB, dar se pare că legătura dintre cei doi ar fi început să se răcească în ultimele luni. Din cauza certurilor, aceștia au ajuns chiar și să rupă legătura de câteva ori, lucru care l-a afectat serios pe Tavi Popescu. De fiecare dată, însă, vedeta de la FCSB a revenit în brațele Alinei.

După ce a început să nu mai dea randament la echipa lui Becali, jucătorul în vârstă de 19 ani se pare că ar fi realizat că parcursul său fotbalistic este afectat de relația tensionată cu Alina și ar fi decis să pună punct relației cu blondina mult mai experimentată decât el.

Dar aceasta nu este singura problemă pe care i-a adus-o tânăra lui Octavian Popescu. Sursa citată anterior scria în luna august a anului trecut că părinții sportivului nu au fost de acord cu relația pe care cei doi o aveau.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...