Cine este iubita lui Dorian Popa. Din ce faci bani Claudia Iosif și ce diferență de vârstă este între cei doi

Ana-Maria Tudor 11.07.2023, 20:42
Cine este iubita lui Dorian Popa. Din ce faci bani Claudia Iosif și ce diferență de vârstă este între cei doi

Celebrul artist și influencer, Dorian Popa, este cunoscut de marea majoritate a oamenilor. Însă, nu toată lumea o cunoaște pe iubita acestuia. Artistul a recunoscut că este un bărbat destul de gelos, iar dacă aruncăm o privire peste pozele frumoasei lui iubite, ne dăm seama și de ce. Iată cine este iubita lui Dorian Popa.

Artistul are cu ce se mândri

Dorian este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, el stă extrem de bine și pe plan profesional, fiind un bărbat care muncește foarte mult, dar și pe plan personal.

Artistul se află într-o relație de lungă durata cu Claudia Iosif, cunoscută de fanii cântărețului drept Babs. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani, iar între ei sentimentele sunt foarte puternice în ciuda faptului că există o diferență de vârstă de 5 ani.

 

Cântărețul împlinește în luna august vârsta de 33 de ani, în timp ce partenera sa a împlinit în ianuarie 38. Ei bine, vârsta e doar un număr, iar diferența de 5 ani și jumătate nu înseamnă nimic, având în vedere că Babs se mențină în formă și este invidiată de multe puștoaice.

Citește și: Cine este tatăl lui Dorian Popa. Cântărețul a fost crescut de mama lui

Cine este iubita lui Dorian Popa

Iubita lui Dorian, Claudia Iosif, este designer vestimentar, iar creațiile sale sunt adesea postate pe Instagram.

În plus, ea este cea care îi creează artistului hainele sport pe care le îmbracă în clipuri dar și în aparițiile publice. Cei doi au o relație de o bună perioadă de timp și chiar se gândesc să facă următorul pas important din viața lor.

Claudia a dezvăluit că a vorbit cu artistul de copii și ei chiar ar dori să înfieze un copil după ce vor avea unul biologic împreună.

De asemenea, în timpul în care artistul se afla în Asia Express, Babs declara într-un interviu că ea nu crede în căsătorie, iar partenerii ar trebui să stea într-un cuplu doar atâta vreme cât se simt bine unul în prezența celuilalt și nu pentru alte interese.

Vezi și: Cu ce se ocupă iubita lui Dorian Popa. Motivul pentru care artistul nu se însoară cu Claudia (Exclusiv)

În plus, ea mai menționa că deși învață de la alți creatori mult mai experimentați cum să creeze articole vestimentare, cel mai important critic, dar și sfătuitor este Dorian, chiar dacă nu se prea pricepe la modă.

Dorian este fără doar și poate unul dintre cei mai apreciați bărbați din industria showbiz-ului. El este extrem de activ în mediul online și își ține fanii la curent cu tot ceea ce face, astfel că putem spune că reprezintă manechinul perfect pentru iubita sa.

Urmăriți Impact.ro și pe