Cine este Ionuț Rusu de la America Express 2023? Doi ani a fost șofer de TIR

Emanuela Pană 30.10.2023, 09:27
Cine este Ionuț Rusu de la America Express 2023? Doi ani a fost șofer de TIR

Cine este Ionuț Rusu de la America Express 2023 și care este parcursul său profesional? Tânărul, care participă alături de George Tănase la show-ul difuzat de Antena 1, a fost șofer de tir înainte de a deveni actor de comedie. Deși este cunoscut de multă lume, puțini sunt cei care știu cu ce s-a ocupat actorul înainte de a cunoaște celebritatea.  

Ionuț Rusu și George Tănase fac echipă la America Express  

Ionuț Rusu și George Tănase formează una dintre cele nouă echipe participante la ”America Express”, sezonul 6. Cei doi sunt actori de comedie și au luat parte și la alte emisiuni TV. Concurenții show-ului difuzat de Antena 1 au devenit prieteni datorită pasiunii lor pentru actorie și comedie. 

”Iau parte la această experiență cu gândul că îmi va schimba perspectiva asupra modului de trăi în general și sper că voi aprecia mai mult doza de confort pe care o avem acasă.

Am o duzină de așteptări de la călătoria noastră, însă dacă mă întorc de acolo cu abilitatea de a îndrăzni să cer atunci când am nevoie de ceva, mă consider cel mai câștigat om.

În ce privește dinamica mea cu George, avem o relație mult prea armonioasă, iar această emisiune este o ocazie unica de a ne certa și noi măcar o dată. Strategia noastră imbatabilă este ca el să își facă griji pentru misiuni, iar eu să îi țin pe oameni de vorbă, astfel încât el să se poată îngrijora liniștit.

Sperăm ca fiecare să preia câte puțin din caracteristicile celuilalt: eu să învăț de la el să mă stresez, iar el de la mine să fie inert”, a mărturisit Ionuț Rusu. 

Citește și: Viviana Sposub și Ionuț Rusu – de ce nu a mers relația celor doi. Ea a plecat la ”Ferma”, el are succes la Kiss FM și pe Youtube

Cine este Ionuț Rusu de la America Express 2023? 

Ionuț Rusu (31 de ani) a devenit cunoscut după ce a început să filmeze clipuri amuzante pe rețelele sociale. În 2016, tânărul a participat la emisiunea ”iUmor”, iar de atunci face stand-up. Nu cu mult timp în urmă, actorul de comedie a spus da provocării ”America Express – Drumul Soarelui”, alături de colegul și prietenul său, George Tănase. 

Cine este Ionut Rusu de la America Express 2023?
Ionut Rusu si George Tanase, coechipieri la America Express

Pentru el, succesul a venit atunci când a realizat că secretul este să ții cont de așteptările și preferințele publicului. „Am făcut pur și simplu ce am simțit eu că ar avea priză la public și norocul a făcut ca ei să savureze conținutul meu și să rezonăm din multe puncte de vedere”, a spus comediantul. 

Ionuț Rusu s-a născut la data de 15 mai 1992, în zona Harghitei. Tânărul comediant și actor a devenit celebru în urma participării la show-ul de televiziune ”iUmor”. Acesta iubește să fie în lumea umorului, iar în trecut a fost gazda unui matinal de radio.  

Parcursul său în mediul online a fost unul excepțional, videoclipurile de pe contul lui de Youtube devenind virale.  

Vezi și: Zilele în care se difuzează America Express 2023. La ce oră poți urmări celebrul show de la Antena 1?

Ionuț Rusu a fost șofer de tir, ca tatăl său 

Ceea ce nu știu însă multe persoane este faptul că Ionuț Rusu a avut cu totul alte meserii înainte de a deveni actor. Întrucât tatăl său a fost șofer de tir, tânărul a urmat și el această cale și a lucrat timp de doi ani în acest domeniu.  

Actorul a povestit că perioada în care a lucrat ca șofer de tir a fost plină de provocări, iar faptul că se simțea departe de familie și de prieteni îl făcea să se simtă stingher.  

Concurentul de la ”America Express” a fost arestat în Ungaria deoarece și-a uitat actele acasă și a avut și o coliziune cu unul dintre tirurile pe care le conducea. Din fericire, nu a fost nimic grav.  

”Am intrat în contact cu mașinile de la o vârstă fragedă, iar pasiunea mi-a fost transmisă de tatăl meu, care provine dintr-o familie în care meseria cea mai des întâlnită este cea de camionagiu. Astfel că, mi-a transmis și mie acest «microb», care nu m-a părăsit niciodată. 

Am avut norocul de a conduce mașini de la o vârstă fragedă datorită aceluiași individ, tata, el fiind cel care propunea ca o dată pe săptămână să mergem pe un drum forestier, ca eu să învăț să conduc”, a dezvăluit Ionuț Rusu. 

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...